Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Δεν πρόκειται να αποχωρήσει ο Λαφαζανίδης από τη διοίκηση Μανδαλιανού»

«Δεν πρόκειται να αποχωρήσει ο Λαφαζανίδης από τη διοίκηση Μανδαλιανού»

Ο γνωστός δημοσιογράφος του Ευόσμου Πέτρος Λεμπετλής με σχόλιό του στο facebook διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να αποχωρήσει ο Νέστορας Λαφαζανίδης από την παράταξη Μανδαλιανού.

Το σχόλιο του Πέτρου Λεμπετλή έγινε στο δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Η εκλογική δύναμη της ομάδας Λαφαζανίδη» και είναι το παρακάτω:

«Όνειρο θερινής νυκτός” η αποχώρηση Λαφαζανιδη από την παράταξη Μανδαλιανού.

Δεν υπάρχει, ούτε θα υπάρξει στο μέλλον καμία απολύτως πιθανότητα, για αποχώρηση στελεχών από την παράταξη του Δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Οι μέχρι τώρα πολιτικές κινήσεις καταγράφονται αυτή την στιγμή, στις τάξεις της αντιπολίτευσης, και αφορούν νέες αποχωρήσεις, διασπάσεις, συντροφικά “αλληλομαχαιρώματα”, φέρνοντας στο προσκήνιο έξι με επτά νέους υποψήφιους δημάρχους.

Αντίθετα, η δημοτική αρχή, όχι μόνο δεν είχε καμία απολύτως αποχώρηση εκλεγμένου στελέχους της, προς άλλη δημοτική παράταξη, αλλά ίσως αποτελεί και τη πρώτη δημοτική παράταξη, που συσπείρωσε και συσπειρώνει γύρω της – για πρώτη φορά – επιφανή στελέχη τεσσάρων ιστορικών πρώην δημοτικών παρατάξεων του Δήμου μας, αυτές των κκ Παναγιώτη Πετρίδη, Στάθη Λαφαζανίδη, Δημήτρη Χατζηβρέττα και Γιάννη Καμαρινού, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά το ρόλο και την δυναμική της, για την επόμενη μέρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ