Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ λάσπη συνεχίζεται παρά τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης

Η λάσπη συνεχίζεται παρά τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης

Τι κι αν η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε πως στην περίπτωση της οδού Επτανήσου στον Εύοσμο δεν υπήρχε σκάνδαλο; Τι κι αν η Δικαιοσύνη έθεσε την υπόθεση της οδού Επτανήσου στο αρχείο κλείνοντάς την οριστικά;

Σήμερα σε δημόσια εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευόσμου, ένας από αυτούς που έβλεπαν παντού σκάνδαλα για τα οποία η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε πως δεν ήταν σκάνδαλα αλλά συκοφαντίες, κραύγαζε πως η υπόθεση της οδού Επτανήσου είναι εν εξελίξει σκάνδαλο.

Προφανώς ορισμένοι εκτός από συκοφάντες είναι και εμμονικοί, αφού εάν η αλήθεια έρχεται σε σύγκρουση με τις εμμονές τους, τόσο το χειρότερο για την αλήθεια. Εάν την αλήθεια κάνει το λάθος να τη διαπιστώσει και η Δικαιοσύνη, κόντρα στη βούληση των εμμονικών, τότε τόσο το χειρότερο για τη Δικαιοσύνη.

Το δια ταύτα είναι πως ορισμένοι, κόντρα στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, συνεχίζουν να λασπώνουν αιρετούς και υπαλλήλους του δήμου με τις συκοφαντίες τους και το κάνουν επίτηδες, γιατί πολλοί δημότες δεν γνωρίζουν τις υποθέσεις στις οποίες αναφέρονται.

Οι συκοφάντες όμως αυτοί δεν λασπώνουν απλά αιρετούς και υπαλλήλους του δήμου. Επιπλέον δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου, αφού καλλιεργούν στους κατοίκους του δήμου την ιδέα πως ζούνε σε έναν διεφθαρμένο δήμο με διεφθαρμένους αιρετούς και υπαλλήλους, κάνοντάς τους να μην συμμετέχουν στα κοινά.

Οι άνθρωποι αυτοί δεν λερώνουν και δεν λασπώνουν συγκεκριμένους αιρετούς και υπαλλήλους. Οι άνθρωποι αυτοί λερώνουν και λασπώνουν συνολικά το δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Σ.Μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ