Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑθωώνουν τη διοίκηση Μανδαλιανού με τοπικιστικές κραυγές

Αθωώνουν τη διοίκηση Μανδαλιανού με τοπικιστικές κραυγές

Καθώς πλησιάσουμε στις δημοτικές εκλογές υπάρχουν μερικές φωνές οι οποίες ανεβάζουν τους τόνους σχετικά με τον παραγκωνισμό του Κορδελιού από τη διοίκηση Μανδαλιανού προς όφελος του Ευόσμου.

Οι φωνές αυτές προσφέρουν καλές υπηρεσίες στη διοίκηση Μανδαλιανού, αφού κάνουν αρκετό κόσμο να πιστέψει πως έχουν γίνει πράγματα στο δήμο, αλλά έγιναν περισσότερα στον Εύοσμο παρά στο Κορδελιό.

Τι έγινε στον Εύοσμο που δεν έγινε στο Κορδελιό; Πώς ωφέλησε η διοίκηση Μανδαλιανού τον Εύοσμο, ενώ δεν ωφέλησε το Κορδελιό; Τι παραπάνω έκανε η διοίκηση Μανδαλιανού στον Εύοσμο που δεν το έκανε στο Κορδελιό;

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της τραγικής δράσης της διοίκησης Μανδαλιανού είναι το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών το οποίο στεγαζόταν στην οδό Ολυμπιάδος στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου.

Το συγκεκριμένο ΚΕΠ έκλεισε με ευθύνη της διοίκησης Μανδαλιανού εξαιτίας της ολιγωρίας της και δεν ανοίγει επί πάνω από 13 μήνες και πάλι εξαιτίας της διοίκησης Μανδαλιανού. Η διοίκηση Μανδαλιανού ταλαιπωρεί χιλιάδες κατοίκους του Ευόσμου με τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ΚΕΠ, το οποίο δεν βρίσκεται στο Κορδελιό αλλά στον Εύοσμο.

Από τι συγκεκριμένο, λοιπόν, προκύπτει πως η διοίκηση Μανδαλιανού ευνοεί τον Εύοσμο σε βάρος του Κορδελιού;

Οι φωνές περί εύνοιας του Ευόσμου αθωώνουν τη διοίκηση Μανδαλιανού, η οποία δεν έκανε τίποτα ούτε στον Εύοσμο ούτε στο Κορδελιό, γι’ αυτό αναφέρεται μόνο στις ασφαλτοστρώσεις γιατί μόνο ασφαλτοστρώσεις και μερεμετίσματα σε δημοτικούς χώρους και κτήρια έκανε.

Η κριτική στη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στη βάση του τοπικισμού είναι επιπλέον απαράδεκτη γιατί προσπαθεί να φέρει σε σύγκρουση Κορδελιώτες και Ευοσμίτες, οι οποίοι δεν έχουν απολύτως τίποτα να χωρίσουν. Η κριτική στη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στη βάση του τοπικισμού αποπροσανατολίζει τους πολίτες από τα βασικά τους προβλήματα που είναι κοινά.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ