Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚώστας Αμανατιάδης: Η υπόθεση του ΘΕΠΑΝ βαίνει προς επίλυση υπέρ του δήμου

Κώστας Αμανατιάδης: Η υπόθεση του ΘΕΠΑΝ βαίνει προς επίλυση υπέρ του δήμου

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Αμανατιάδης, όσον αφορά τις εξελίξεις στο ζήτημα του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (Παλιά Κοιμητήρια) και συγκεκριμένα όσον αφορά την κατάθεση Κτηματολογικής Αγωγής από το Ελληνικό Δημόσιο:

«Κατατέθηκε στις 9/11/2022 η Κτηματολογική Αγωγή του Ελληνικού Δημοσίου κατά του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των Παλαιών Κοιμητηρίων Ελευθερίου Κορδελιού (Αριθμ. Κατάθεσης 22573/22).

Την Πέμπτη 24/11/2022 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, καλείται να αποφασίσει την άσκηση ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου και να στηρίξει τις θέσεις του, έχοντας ο δήμος έννομο συμφέρον για την οριστική του απόκτηση.

Μία υπόθεση που ταλαιπωρεί τον Δήμο μας εδώ και πολλά χρόνια βαίνει προς επίλυση και οριστική τακτοποίηση.

Η Διοίκηση του Δήμου δια της αρμόδιας Αντιδημαρχίας Οικονομικών, εφαρμόζοντας πιστά τις Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, με γνώμονα τα συμφέροντα των Δημοτών, βάζει τέλος στην παραφιλολογία και τις συκοφαντίες ορισμένων κακόβουλων κύκλων, που μοναδικό σκοπό έχουν να πλήξουν την ηθική και την αξιοπιστία της.

Με σύνεση και υπευθυνότητα συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για την κατοχύρωση του ακινήτου στην περιουσία του Δήμου, καθόσον το δικαιούται Συνταγματικά, ηθικά και ουσιαστικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ