Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Κλεάνθης Μανδαλιανός δεν διστάζει να παραδεχτεί τα λάθη του

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός δεν διστάζει να παραδεχτεί τα λάθη του

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά την προεκλογική του συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου στις 6 Νοεμβρίου 2022, τόνισε πως δεν διστάζει να παραδεχτεί τα λάθη του.

Είπε συγκεκριμένα ο κύριος Μανδαλιανός:

«Ο δήμος είναι πιο ισχυρός από το 2019, από τη στιγμή που μας εμπιστευτήκατε τη διοίκηση.

Σήμερα σας παρουσίασα τα πολλά που έγιναν. Σας προδιέγραψα τα περισσότερα που είναι να γίνουν. Τα παρουσίασα συνοπτικά. Σας έδειξα τη μεγάλη εικόνα. Κλείσαμε τις εκκρεμότητες με το παρελθόν.

Δεν διστάζω να παραδεχτώ τα λάθη μου. Όσοι δουλεύουν κάνουν λάθη.

Αλλά πλέον ο δήμος είναι σε τροχιά ανάπτυξης».

Ανάμεσα στη θριαμβολογία για τα καλά και άγια που έκανε ο δήμαρχος και για την τροχιά ανάπτυξης στην οποία έβαλε το δήμο, πέταξε έτσι στα ξεκάρφωτα και μια «φωτοβολίδα» σχετικά με το ότι δεν διστάζει να παραδεχτεί τα λάθη του και ότι όσοι δουλεύουν κάνουν λάθη.

Τι λάθη έκανε; Δεν αναφέρθηκε ούτε σε ένα. Είπε απλά ότι δεν διστάζει να παραδεχτεί τα λάθη του. Προφανώς αφού δεν ανέφερε ούτε ένα λάθος, δεν έκανε στη θητεία του κανένα λάθος. Τον Ανδρέα Παπανδρέου θύμισε ο κύριος Μανδαλιανός, αφού κι εκείνος έλεγε πως έκανε λάθη αλλά ποτέ δεν έλεγε τι λάθη έκανε.

Μπορεί ο κύριος Μανδαλιανός να μην έμαθε ακόμη να πιέζει την κεντρική εξουσία για να κερδίσει έργα και χρηματοδοτήσεις για το δήμο, αλλά μια χαρά έμαθε να παίζει τον παπά. Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς; Δεν διστάζω να παραδεχτώ τα λάθη μου, αλλά αφού είμαι αλάνθαστος δεν έχω να σας πω ούτε ένα λάθος μου.

Ίσως βέβαια να αδικούμε το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου. Ίσως δεν άρχισε να απαριθμεί τα λάθη του ως δήμαρχος γιατί τότε θα χρειαζόταν ολόκληρη ημέρα.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ