Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Για μερικούς ο λαϊκισμός είναι ένας τρόπος να επιζούν πολιτικά»

«Για μερικούς ο λαϊκισμός είναι ένας τρόπος να επιζούν πολιτικά»

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, σχολίασε στο facebook την ανάρτηση του αντιδημάρχου Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργου Σταυρίδη, σχετικά με το παρκαρισμένο όχημα στην οδό Ανδρομάχης που εμπόδισε την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης. Επικοινωνήσαμε μαζί του και του ζητήσαμε μια δήλωση τόσο για το σχόλιό του όσο και για το σχόλιο του κυρίου Σταυρίδη.

Ο κύριος Σωτηράκης δήλωσε τα παρακάτω, τονίζοντας πως ευχαριστεί τον Γιώργο Σταυρίδη για την παρέμβασή του:

«Πραγματικά ευχαριστώ τον Γιώργο Σταυρίδη που τοποθετήθηκε για ένα θέμα που δεν είναι της αρμοδιότητάς του. Είναι γνωστό ότι δεν κρύβεται, υπερασπίζει το έργο της διοίκησης και δεν αφήνει να αιωρούνται υπονοούμενα ακόμα και για έργα που δεν αφορούν την αντιδημαρχία του. Γι’ αυτό έκανα και την παρέμβαση σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, ενώ όπως ξέρετε σπάνια τοποθετούμαι με αυτόν τον τρόπο. Όλοι θα μετρηθούμε σ’ ένα χρόνο.

Όσον αφορά το επίμαχο θέμα, μάλλον κάποιοι συνάδελφοι δεν γνωρίζουν ότι συμβαίνει στις ασφαλτοστρώσεις. Συνάδελφοι με σοβαρό αντιπολιτευτικό έργο μου τηλεφώνησαν για να με πειράξουν ή για να με ρωτήσουν. Μερικοί, που ακούμε την φωνή τους μόνο με “ναι” ή “όχι” στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, θεώρησαν μείζον αντιπολιτευτικό θέμα το παρκαρισμένο αυτοκίνητο, το οποίο δεν είναι εστία μόλυνσης, δεν εμποδίζει την κυκλοφορία και δεν είναι πολύ καιρό παρκαρισμένο με συνέπεια να μην έχει το δικαίωμα ο δήμος να το σηκώσει με γερανό βάσει της σύμβασης που έχει για τα εγκαταλελειμμένα οχήματα.

Σε τελική ανάλυση τι ζητούν ορισμένοι; Να σταματούσε ένα έργο ασφαλτόστρωσης δύο μεγάλων δρόμων, ενώ έρχονται βροχές; Για μερικούς ο λαϊκισμός είναι ένας τρόπος να επιζούν πολιτικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ