Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο αν έκανε έργα η διοίκηση Μανδαλιανού είναι ζήτημα ανταλλαγμάτων!!

Το αν έκανε έργα η διοίκηση Μανδαλιανού είναι ζήτημα ανταλλαγμάτων!!

Επειδή άλλες μπιφτέκες γύρισαν και άλλες μπιφτέκες ετοιμάζονται να γυρίσουν, το ερώτημα είναι αν το εάν έκανε έργα η διοίκηση Μανδαλιανού είναι ζήτημα ανταλλαγμάτων.

Δηλαδή, εάν κάποια ομάδα ζητήσει δύο αντιδημαρχίες για να συνταχθεί με τη διοίκηση Μανδαλιανού και η διοίκηση Μανδαλιανού υποσχεθεί πως θα τις δώσει εάν εκλεγεί ξανά, τότε θα έχει κάνει έργα, ενώ εάν αρνηθεί να τις δώσει δεν θα έχει κάνει έργα;

Δηλαδή, το βλέμμα με το οποίο ορισμένοι βλέπουν τη διοίκηση Μανδαλιανού και τα έργα της είναι αποτέλεσμα ανταλλαγμάτων που θα πάρουν ή δεν θα πάρουν.

Δηλαδή, ορισμένοι είναι ικανοί, εφόσον πάρουν τα ανταλλάγματα που ζητούν, να μας πουν πως η καθυστέρηση παράδοσης του χώρου που θα στεγαστεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας είναι εύλογη.

Δηλαδή, ορισμένοι είναι ικανοί, εφόσον πάρουν τα ανταλλάγματα που ζητούν, να μας πουν πως δεν χρειάζονται κόμβοι στην οδό 25ης Μαρτίου για να σταματήσουν τα τροχαία ατυχήματα, γιατί γι’ αυτά φταίνε αποκλειστικά οι οδηγοί.

Δηλαδή, ορισμένοι είναι ικανοί, εφόσον πάρουν τα ανταλλάγματα που ζητούν, να μας πουν ότι δεν χρειάζεται να λειτουργήσει το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Κορδελιό.

Δηλαδή, ορισμένοι είναι ικανοί, εφόσον πάρουν τα ανταλλάγματα που ζητούν, να μας πουν πως και οι φωνές των πολιτών για τη δυσοσμία είναι υπερβολικές.

Δηλαδή, ορισμένοι δεν φοβούνται τον διασυρμό και τη διαπόμπευση.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ