Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου» η παράταξη της Μαρίας Μανούκα

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου» η παράταξη της Μαρίας Μανούκα

Με την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Μαρία Μανούκα ανακοίνωσε το όνομα της παράταξής της:

«Φίλες και φίλοι,

Οι επερχόμενες Δημοτικές εκλογές του 2023, πρέπει να αποτελέσουν την αφετηρία μιας νέας δημιουργικής πορείας για τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.

Σε μια κρίσιμη περίοδο με ιδιόμορφα κοινωνικά και οικονομικά χαρακτηριστικά ο δεύτερος μεγαλύτερος Δήμος της Βορείου Ελλάδος ταλανίζεται σήμερα από απουσία οράματος, από έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού και από προφανή αδυναμία να αντιμετωπίσει όχι μόνο τις μεγάλες προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος, αλλά και τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών. Οι ευκαιρίες περνούν αναξιοποίητες. Η μερική, αποσπασματική και αναποτελεσματική ενασχόληση με τα προβλήματα του τόπου κυριαρχεί. Ουσιαστικά τίποτε δεν κινείται και τίποτε δεν αλλάζει.

Σκοπός της δημιουργίας της νέας δημοτικής παράταξης “Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου” είναι η υλοποίηση ενός πρωτοποριακού αναπτυξιακού προγράμματος με στόχους την ουσιαστική αναβάθμιση του αστικού χώρου που θα βελτιώσει πραγματικά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών, τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, τη δημιουργία ευκαιριών για τη νέα γενιά, τις γυναίκες, τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Στις προγραμματικές  προτεραιότητες της νέας παράταξης είναι η σχολική στέγη, η κοινωνική μέριμνα για όλους, η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας των δημοτών, η καθαρή πόλη, το ασφαλές οδικό δίκτυο, η τεχνοκρατική και δυναμική διεκδίκηση πρόσθετων πόρων από κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο, καθώς επίσης η ενίσχυση της εξωστρέφειας του Δήμου.   

Φίλες και φίλοι,

στο πλαίσιο αυτό με γνώση, εμπειρία, επιμονή και υπομονή, με το βλέμμα στο μέλλον και στις γενιές που ακολουθούν, με σύνθεση, με σύνεση, με συνεννόηση, διάλογο και συνεργασία με τις υγιείς δυνάμεις του τόπου, πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες, συνθέτουμε και συγκροτούμε τη νέα αυτοδιοικητική παράταξη “Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου”, απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που αγαπάτε τον Δήμο μας και ζητάμε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

Μαρία Μανούκα

Υποψήφια Δήμαρχος

Κορδελιού – Ευόσμου

“Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου”»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ