Μείωση υποψηφίων δημάρχων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου λόγω εξέδρας επισήμων!

0
118
TEST

Μέχρι στιγμής 6 άτομα έχουν δηλώσει πως θα διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Υπάρχουν επίσης δύο επιπλέον παρατάξεις που θα κατέλθουν σίγουρα στις εκλογές.

8 υποψήφιοι δήμαρχοι μέχρι στιγμής συνολικά στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου! Ο αριθμός αυτός θα είναι ρεκόρ υποψηφίων δημάρχων στο δήμο μας. Μάλλον πρέπει να ψάξουμε τους δήμους πανελλήνια μήπως οι 8 υποψήφιοι δήμαρχοι αποτελούν ρεκόρ πανελληνίως.

Θα φτάσουν όμως και οι οκτώ υποψήφιοι δήμαρχοι στις δημοτικές εκλογές; Φαίνεται πως υπάρχει σοβαρή περίπτωση να μην φτάσουν. Δεν θα φτάσουν γιατί θα αποσυρθούν; Για κάποιους υπάρχει και τέτοια περίπτωση.

Ο κύριος λόγος όμως που υπάρχει περίπτωση να μειωθούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι η εξέδρα των επισήμων! Όπως είδαμε κατά την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου, ήταν τόσο μεγάλος ο συνωστισμός των υποψηφίων πάνω στην εξέδρα που υπήρχε κίνδυνος να πέσουν.

Φανταστείτε τι θα γίνει στην εξέδρα των επισήμων η οποία θα στηθεί κατά την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, που θα είμαστε πολύ κοντά στις δημοτικές εκλογές! Θα επικρατήσει το αδιαχώρητο με κίνδυνο να πέσουν ορισμένοι. Την περίπτωση να καταρρεύσει η εξέδρα από το βάρος δεν θέλουμε να την σκεφτόμαστε καθόλου.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ