Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕπίδειξη πολιτικού πολιτισμού από την αντιπολίτευση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Επίδειξη πολιτικού πολιτισμού από την αντιπολίτευση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 2ας Νοεμβρίου 2022, όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και οι υποψήφιοι δήμαρχοι έκαναν στη διοίκηση επίδειξη πολιτικού πολιτισμού.

Παρά το γεγονός ότι λίγα 24ωρα πριν τη συνεδρίαση έγινε θανατηφόρο ατύχημα στην οδό 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου, παρά το γεγονός ότι η αντιπολίτευση πολλές φορές αναφέρθηκε στα τροχαία ατυχήματα που γίνονται στη συγκεκριμένη οδό και στην ανάγκη λήψης μέτρων, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση Μανδαλιανού δεν έκανε απολύτως τίποτα, η αντιπολίτευση κράτησε πολύ χαμηλούς τόνους επισημαίνοντας απλά πως πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα.

Κανονικά από τέτοιες συμπεριφορές η διοίκηση του δήμου θα έπρεπε να παίρνει μαθήματα πολιτικού πολιτισμού, αλλά δυστυχώς δεν είναι διατεθειμένη να το κάνει και να φερθεί ανάλογα σε όλα τα θέματα. Παρ’ όλο που γενικά η αντιπολίτευση δεν προσπάθησε να εκμεταλλευτεί πολιτικά κανένα πρόβλημα του δήμου, η διοίκηση την κατηγόρησε για πολιτική εκμετάλλευση προβλημάτων εξαιτίας της άσκησης κριτικής.

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν αντέχει την κριτική οπότε δεν αντιλαμβάνεται τη διαφορά της πολιτικής εκμετάλλευσης με της άσκησης κριτικής. Αν την αντιλαμβανόταν ο δήμος θα είχε γίνει έστω λίγο καλύτερος, αλλά δυστυχώς η διοίκηση Μανδαλιανού ζει με εμμονές που πήγαν το δήμο πίσω.

Κιμ. Ο.

Δυστυχώς αυτήν τη φορά το τροχαίο στην 25ης Μαρτίου ήταν θανατηφόρο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ