Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΦτηνή αντιπολιτευτική τακτική της Μαρίας Πασχαλίδου και πλούσια διοικητική τακτική του Κλεάνθη...

Φτηνή αντιπολιτευτική τακτική της Μαρίας Πασχαλίδου και πλούσια διοικητική τακτική του Κλεάνθη Μανδαλιανού…

Για φτηνή αντιπολιτευτική τακτική κατηγόρησε τη Μαρία Πασχαλίδου ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 2ας Νοεμβρίου 202,2 εξαιτίας των αναφορών της στην αποτυχία στην ενιαίας παρέλαση, στη ρύπανση του περιβάλλοντος, στην καθημερινή δυσοσμία.

Προφανώς ο δήμαρχος ήθελε από την κυρία Πασχαλίδου να τον χειροκροτήσει και για τα παραπάνω και για το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου και για το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Κορδελιό και για τους κόμβους της οδού 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου και για τα χάλια της περιοχής της Διαλογής.

Προφανώς ο κύριος δήμαρχος θεωρεί φτηνή την αντιπολιτευτική τακτική της Μαρίας Πασχαλίδου και πλούσια την δική του διοικητική τακτική με τις αμέτρητες ημερομηνίες που έδωσε για τη λειτουργία του ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας Ευόσμου, για τη δημοπράτηση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, για τη λειτουργία του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, για την αρχή της κατασκευής κόμβων στην οδό 25ης Μαρτίου.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ