Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Ευγένιος Μαθουσάλας υποψήφιος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου με τη Μαρία Μανούκα…

Ο Ευγένιος Μαθουσάλας υποψήφιος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου με τη Μαρία Μανούκα…

Ο Ευγένιος Μαθουσάλας ζει εδώ και 103 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, και αποφάσισε στο 580ο έτος της ζωής του να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση και να βοηθήσει τη Μαρία Μανούκα να γίνει δήμαρχος.

«Γεννήθηκα το 1442 στην Σαμψούντα όπου και έζησα μέχρι εκατό μου χρόνια. Έπειτα, έζησα και εργάστηκα στην Τραπεζούντα ως το 1919 όταν με τον ξεριζωμό βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη, όπου σήμερα είναι η μόνιμη κατοικία μου. Η καταγωγή μου από την πλευρά του πατέρα μου είναι από την Τραπεζούντα και από την πλευρά της μητέρας μου από τη Σαμψούντα. Έχω παντρευτεί 28 γυναίκες και έχω κάνει 54 παιδιά. Τα τελευταία είκοσι τρία χρόνια δεν έχω κάνει άλλα παιδιά. Τα τελευταία 30 χρόνια δουλεύω ως φούρναρης! Έχω ψήσει… αλλά η νοστιμιά των ζυμαρικών «Μπέλα»…!!

Ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα, είναι επειδή θεωρώ πως όλα αυτά που ακούγονται περί τόπου στα νιάτα έχουν καταστροφικές συνέπειες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία, κατά τη γνώμη μου, χρειάζεται έμπειρους μπαρμπάδες σαν κι εμένα.

Ζώντας 103 ολόκληρα χρόνια στην περιοχή, είμαι σε θέση να γνωρίζω πλέον πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, και θεωρώ ότι η Μαρία Μανούκα έχει την ικανότητα να προσφέρει λύσεις.

Έχοντας αφουγκραστεί τις ανησυχίες των δημοτών τεσσάρων γενεών, είμαι βέβαιος πως ξέρω ακριβώς τι χρειάζεται η περιοχή και αυτό ακριβώς θα κάνω μόλις εκλεγεί δήμαρχος η Μαρία Μανούκα. Θα οργανώσουμε, θα μελετήσουμε, θα σχεδιάσουμε, θα βρούμε χρηματοδότηση και θα υλοποιήσουμε το μεγαλύτερο έργο ασφαλτοστρώσεων που υλοποιήθηκε ποτέ σ’ αυτόν το δήμο.

Ευγένιος Μαθουσάλας ή χαϊδευτικά Μαθουσαλίξ»

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ