Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός λυπάται γιατί η διοίκησή του αντιμετωπίζεται με προκατάληψη

Ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός λυπάται γιατί η διοίκησή του αντιμετωπίζεται με προκατάληψη

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 19ης Οκτωβρίου 2022, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου είπε ότι λυπάται γιατί η διοίκησή του αντιμετωπίζεται με προκατάληψη από πάρα πολλούς, οι οποίοι πιστεύουν πως η διοίκηση δεν διεκδικεί τα δίκαια των εργαζομένων.

Τη συγκεκριμένη φράση ο δήμαρχος την είπε απαντώντας σε κριτική που ασκήθηκε στη διοίκηση του δήμου κατά τη συζήτηση του θέματος των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ο δήμαρχος τόνισε για τους εργαζομένους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα πως πρέπει να μονιμοποιηθούν αφού καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Αυτό ο κύριος δήμαρχος το έχει πει και για άλλους εργαζόμενους στο δήμο.

Όταν είναι για λόγια καλά τα λέει ο κύριος δήμαρχος. Στην πράξη ζήσαμε τη διοίκησή του να μην στηρίζει τους εργαζομένους για πάρα πολλά χρόνια με πρόγραμμα ΕΣΠΑ στους παιδικούς σταθμούς. Άλλα μέλη της διοίκησης δικαιολόγησαν τη στάση τους λέγοντας πως θα κινδυνεύσουν τα σπίτια τους με κατάσχεση γιατί η στήριξη των εργαζομένων δεν ήταν σύννομη και άλλα μέλη της διοίκησης είπαν πως δικαίωμα στην εργασία έχουν και άλλοι που μέχρι τώρα δεν εργάστηκαν στις συγκεκριμένες θέσεις.

Τα παράπονά του λοιπόν ο δήμαρχος ας τα κάνει στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του και όχι σε όσους αντιμετωπίζουν τη διοίκησή του με προκατάληψη όσον αφορά τη συμπεριφορά της απέναντι στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα δικαιώματα των εργαζομένων του δήμου ας μην το συζητήσουμε τώρα. Έχει γίνει καθεστώς το τελευταίο διάστημα τα στελέχη της διοίκησης του δήμου να φορτώνουν στις πλάτες των εργαζόμενων τις δικές τους ανακρίβειες. Κατά τα άλλα ο κύριος δήμαρχος θέλει να μην αντιμετωπίζεται η διοίκησή του με προκατάληψη.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ