Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί όχι θρησκευτική πίεση για το ΘΕΠΑΝ;

Γιατί όχι θρησκευτική πίεση για το ΘΕΠΑΝ;

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα ασκήσει πολιτική και διοικητική πίεση στη Διεύθυνση Γεωργίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους προκειμένου να κατατεθεί άμεσα αγωγή στο Κτηματολογικό Δικαστήριο ώστε το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια) να κατοχυρωθεί στα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου και σε προέκταση στα περιουσιακά στοιχεία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Γιατί να μην ασκήσει ο δήμος και θρησκευτική πίεση; Πώς θα γίνει αυτό; Θα ζητήσει ο δήμαρχος από τον Μητροπολίτη να πιέσει κι εκείνος ώστε να ασκηθεί άμεσα η αγωγή προκειμένου να κατοχυρωθεί το ακίνητο στα περιουσιακά στοιχεία του δήμου. Τον τρόπο τον ξέρει ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός. Όπως ακριβώς ζήτησε από τον Μητροπολίτη να πιέσει για τη συστέγαση του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου.

Ίσως βέβαια ο Μητροπολίτης να μην χαρεί ιδιαίτερα από μία τέτοια παράκληση του κυρίου Μανδαλιανού, αλλά ο δήμαρχος ας προσπαθήσει για το καλό του δήμου και των δημοτών. Το πολύ πολύ να τοποθετηθεί μόνιμα μια κόκκινη απαγορευτική κορδέλα στη θέση που προορίζεται για το δήμαρχο στους Ιερούς Ναούς του δήμου μας. Έτσι κι αλλιώς ο δήμαρχος δήλωσε πως κάτι τέτοιο δεν τον πειράζει.

Κώστας Καρακώστας

Πραγματοποιήθηκε διαπαραταξιακή σύσκεψη για το ΘΕΠΑΝ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ