Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣχόλιο του Γιάννη Καμαρινού για τις πολιτικές ευθύνες στο ζήτημα του ΘΕΠΑΝ

Σχόλιο του Γιάννη Καμαρινού για τις πολιτικές ευθύνες στο ζήτημα του ΘΕΠΑΝ

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου, Γιάννης Καμαρινός, σχολίασε, χθες 28η Οκτωβρίου 2022, στο facebook το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Ένα ζήτημα σχετικά με το ΘΕΠΑΝ για το οποίο ο κύριος Καϊτετζίδης δεν έχει απαντήσει».

Ο κύριος Καμαρινός άφησε ξανά σαφέστατες αιχμές και για τον κύριο Καϊτετζίδη και για όσους χειρίστηκαν εκείνην την εποχή το ζήτημα του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια) και τώρα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα τραγικά τους λάθη.

Σχολίασε συγκεκριμένα ο Γιάννης Καμαρινός:

«Μην κρυβόμαστε, υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και τώρα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα τραγικά τούς λάθη εκείνης τις εποχής. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μετά ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ».

Έχει δίκιο ο κύριος Καμαρινός. Ένα δημοτικό οικόπεδο με δημοτικά κτήρια του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, αξίας τουλάχιστον 7 εκατομμυρίων ευρώ, κόντεψε να «κάνει φτερά» από τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου εξαιτίας χειρισμών των διοικήσεων του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού. Το αστείο σ’ αυτήν την υπόθεση είναι πως αυτοί που έχουν βαρύτατες ευθύνες για την εξέλιξη του θέματος ΘΕΠΑΝ, κατά καιρούς, εγείρουν ζητήματα παραγκωνισμού του Ελευθερίου Κορδελιού από τους Ευοσμίτες. Ποιοι; Αυτοί που εξαιτίας τους κόντεψε να χαθεί δημοτική περιουσία των Κορδελιωτών!!

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ