Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕπιτυχημένη η συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού με τους επαγγελματίες της...

Επιτυχημένη η συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού με τους επαγγελματίες της εστίασης

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού με τους επαγγελματίες της εστίασης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΜΣΕΚ άκουσε τους επαγγελματίες του συγκεκριμένου κλάδου, συζήτησε μαζί τους και τους διαβεβαίωσε πως ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού θα είναι δίπλα τους στα επόμενα βήματα για την προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο.

Η προσέλευση ήταν ικανοποιητική, με τους επαγγελματίες να δείχνουν πως ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή τους, να έρθουν στην επιφάνεια τα θέματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στις επιχειρήσεις τους  και επιτέλους να έρθουν αλλαγές που θα συμβάλουν στη βιωσιμότητα του κλάδου της εστίασης, του κλάδου που υπερτερεί στο δήμο μαζί με αυτόν του Εμπορίου.

Είναι εμφανής η ανάγκη του κλάδου να εκπροσωπηθεί στους αρμόδιους φορείς και σε αυτό ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού είναι διατεθειμένος να σταθεί αντάξια.

Το πρώτο βήμα έγινε. Έπεται συνέχεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ