Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ Μαρία Μανούκα δίπλα στο Νέστορα Λαφαζανίδη στην εξέδρα των επισήμων

Η Μαρία Μανούκα δίπλα στο Νέστορα Λαφαζανίδη στην εξέδρα των επισήμων

Κατά τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, στην εξέδρα των επισήμων η Μαρία Μανούκα στεκόταν δίπλα στο Νέστορα Λαφαζανίδη.

Μπορεί να ήταν τυχαίο το γεγονός ότι δεν στεκόταν ο δήμαρχος δίπλα στον αντιδήμαρχο και αναπληρωτή δημάρχου, αλλά στεκόταν δίπλα του η υποψήφια δήμαρχος.

Επειδή όμως γίνονται ζυμώσεις και επειδή ακούγονται πολλά για αλλαγές στρατοπέδων και για νέες συμμαχίες, μπορεί το συγκεκριμένο περιστατικό να μην ήταν τυχαίο.

Μπορεί μάλιστα να ήταν η απάντηση του Νέστορα Λαφαζανίδη στην κατάθεση από τον ίδιο του στεφανιού της διοίκησης, μια πονηριά που προφανώς είχε τη σφραγίδα του Κώστα Σωτηράκη για να βάλει τρικλοποδιά στην προσπάθεια της Μαρίας Μανούκα να πάρει μαζί της το Νέστορα Λαφαζανίδη.

Τελικά, παρά τις τρικλοποδιές, μάλλον θα δούμε τη Μαρία Μανούκα να συνεργάζεται με την ομάδα Λαφαζανίδη, αφού το να μείνει η ομάδα Λαφαζανίδη στην παράταξη του δημάρχου θα είναι ένα θαύμα χωρίς προηγούμενο.

Πρέπει να θεωρούμε ως δεδομένο πως η ομάδα Λαφαζανίδη θα ανοίξει τα χαρτιά της μετά το Πάσχα. Μέχρι τότε μάλλον θα χορέψει τη διοίκηση Μανδαλιανού στο ταψί με διάφορες εικόνες σαν τη σημερινή!!

Στην ποδιά του Νέστορα Λαφαζανίδη σφάζονται νιοι και νιες, που λέει ο λόγος. Βέβαια ο Νέστορας Λαφαζανίδης δεν θα χρειαστεί ποδιά. Και εκείνος αλλά και οι υπόλοιποι θα χρειαστούμε πάμπερς γιατί οι απέλπιδες προσπάθειες της διοίκησης να δείξει πως η ομάδα Λαφαζανίδη δεν θα διασπαστεί, θα μας κάνει να κατουρηθούμε από τα γέλια!!

Τάγκος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ