Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚατάθεση στεφάνων στον Εύοσμο με κασέτα!!

Κατάθεση στεφάνων στον Εύοσμο με κασέτα!!

Ο κατήφορος της διοίκησης Μανδαλιανού δεν έχει τέλος. Οι δεσμεύσεις της διοίκησης Μανδαλιανού για  όλα τα ζητήματα είναι κούφιες κουβέντες.

Επτά μήνες μετά από τα ρεζιλίκια της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 2022 που στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βόρειας Ελλάδας έγινε παρέλαση χωρίς τη Φιλαρμονική του δήμου, ζήσαμε σήμερα, 28η Οκτωβρίου 2022, ακριβώς τα ίδια.

Κατάθεση στεφάνων στην κεντρική πλατεία του Ευόσμου με κασέτα ή cd ή mp4 ή με κάποιο άλλο μέσο αναπαραγωγής ήχου. Παρέλαση πάλι με «εισαγόμενους» μουσικούς γιατί η Φιλαρμονική του δήμου ήταν και πάλι απούσα.

Σε συνεχόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2022, η αντιπολίτευση είχε αναφερθεί στην ανάγκη να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς διοίκησης του δήμου για να μην έρθουμε αντιμέτωποι κατά την 28η Οκτωβρίου με την ίδια εικόνα.

Η διοίκηση του δήμου, αφού πρώτα συκοφάντησε τον αρχιμουσικό και τους μουσικούς της Φιλαρμονικής, δεσμεύτηκε πως θα κάνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να μην ζήσουμε κατά την 28η Οκτωβρίου τα ίδια χάλια της 25ης Μαρτίου και προκειμένου να δημιουργηθεί Φιλαρμονική αντάξια του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας.

Δυστυχώς για μία ακόμα φορά, για ένα ακόμα θέμα δεν έκανε απολύτως τίποτα κι έτσι και η σημερινή παρέλαση έγινε χωρίς τη Φιλαρμονική του δήμου. Η διοίκηση Μανδαλιανού, που ζητάει την ψήφο των δημοτών για δεύτερη θητεία, χωρίς καμία ντροπή, παραμονές εκλογών, παρουσιάζει αυτήν την εικόνα στις εθνικές εορτές χωρίς τη Φιλαρμονική του δήμου.

Η αφερεγγυότητα σε όλο της το μεγαλείο. Η διοίκηση Μανδαλιανού παρουσιάζει τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βόρειας Ελλάδας ως ένα μικρό χωριό που οι τοπικοί άρχοντες βρίσκουν πέντε ντόπιους μουσικούς για να παίξουν στην παρέλαση προκειμένου αυτή να μη γίνει με συσκευή αναπαραγωγής ήχου.

Η διοίκηση Μανδαλιανού, που τάζει λαγούς με πετραχήλια, προσπαθεί με κάθε της ενέργεια να γυρίσει το δήμο πίσω, όχι στον προηγούμενο αιώνα, αλλά στον ακόμα πιο πριν.

Κιμ. Ο.

«Η κασέτα ήταν τουλάχιστον δική τους ή δανεική;»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ