Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμος Κορδελιού Ευόσμου βγάζει φτερά για να πετάξει ψηλά…

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου βγάζει φτερά για να πετάξει ψηλά…

Μία ακόμα συμπολίτης μας θα θέσει υποψηφιότητα με τη Μαρία Μανούκα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Γιατί;

Γιατί πιστεύει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να πρωτοστατήσει στον Δήμο μας μία γυναίκα αξιόλογη και ικανή επαγγελματίας όπως η Μαρία Μανούκα, η οποία με τις καινοτόμες και φιλόδοξες ιδέες της μπορεί να δώσει στο δήμο μας φτερά για να πετάξει ψηλά!

Δηλαδή, διαβάζοντας τα παραπάνω σου έρχεται η ερώτηση «πόσο ψηλά;». Δηλαδή, στηρίζουνε τη Μαρία Μανούκα γιατί κατά τη γνώμη τους ήρθε η ώρα να πρωτοστατήσει μια γυναίκα που θα δώσει φτερά στο δήμο μας να πετάξει ψηλά.

Αυθόρμητα μου ήρθε η εικόνα του Μάρκου την ώρα που προσπαθούσε να σηκώσει τις βούτες του για να πετάξουν ψηλά. Οι βούτες είναι περιστέρια και τις λένε έτσι γιατί αφού φτάσουν πολύ ψηλά κινούμενες κυκλικά, μετά βουτούν κάνοντας κάθετη εφόρμηση προς το κουμάσι τους.

Στην πορεία προς τις εκλογές, θα διαβάσουμε όπως φαίνεται πολλές παρόμοιες δηλώσεις που καμία σχέση δεν έχουν ούτε με τα προβλήματα του δήμου ούτε με τους προβληματισμούς των πολιτών. Οι πολίτες αυτού του τόπου έχουν ανάγκη από συγκεκριμένα έργα και όχι από οράματα, από δήμο με φτερά και από λαγούς με πετραχήλια.

Ας αρχίσουν λοιπόν στις δηλώσεις τους οι υποψήφιοι να λένε τι θα κάνουν με τα προβλήματα της δυσοσμίας, της ρύπανσης και της σχολικής στέγης, τι έχουν κάνει μέχρι τώρα γι’ αυτά και για άλλα προβλήματα του τόπου και ας αφήσουν το πόσο καλοί οικογενειάρχες είναι, το πόσο σπουδαγμένα παιδιά έχουν και το πώς αποφάσισαν να ακολουθήσουν υποψηφίους δημάρχους που θα φυτρώσουν φτερά στο δήμο και θα αμολήσουν λαγούς με πετραχήλια να τρέχουν στους δρόμους του.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ