Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑυτοί θα ψηφίσουν τον Κλεάνθη Μανδαλιανό για να τον εκλέξουν ξανά δήμαρχο

Αυτοί θα ψηφίσουν τον Κλεάνθη Μανδαλιανό για να τον εκλέξουν ξανά δήμαρχο

Είναι πολλοί που αναρωτιούνται ποιοι θα ψηφίσουν ξανά τον Κλεάνθη Μανδαλιανό για να του δώσουν δεύτερη θητεία στο δημαρχιακό θώκο Κορδελιού Ευόσμου. Η ερώτηση γίνεται εκ του πονηρού, αλλά είναι πολλοί αυτοί που περιμένουν με λαχτάρα τις εκλογές για να ψηφίσουν το δήμαρχο και τη διοίκησή του. Ολόκληρες ομάδες ανθρώπων προσμένουν καρτερικά την ώρα που θα τους αξιώσει ο Θεός να ψηφίσουν τον κύριο Μανδαλιανό.

Προσμένουν αυτήν την ώρα τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων, επειδή η διοίκηση Μανδαλιανού δεν τους εξυπηρετεί με υλικά που χρειάζονται για να κάνουν τις εκδηλώσεις τους και πλέον δεν τους δίνει ούτε κλειστούς χώρους για τον ίδιο σκοπό.

Προσμένουν αυτήν την ώρα οι πολίτες που πρέπει να ταλαιπωρηθούν γιατί η διοίκηση Μανδαλιανού κρατάει για πάνω από ένα χρόνο το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου κλειστό.

Προσμένουν αυτήν την ώρα οι υπάλληλοι του δήμου γιατί στελέχη της διοίκησης φορτώνουν στη ράχη τους τις ανακρίβειες που λένε.

Προσμένουν αυτήν την ώρα οι γονείς του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού γιατί επί τρία χρόνια η διοίκηση δεν έκανε τίποτα για να λύσει το κτηριακό πρόβλημα της σχολικής μονάδας.

Προσμένουν αυτήν την ώρα οι γονείς του 19ου και του 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου γιατί η διοίκηση θέλει να στοιβάξει τα παιδιά τους σε ένα κτήριο.

Προσμένουν αυτήν την ώρα οι γονείς που τα παιδιά τους κάνουν μάθημα σε υπόγεια και σε κίμπο, σε αίθουσες χωρισμένες στη μέση, σε αίθουσες δίπλα σε τουαλέτες και λεβητοστάσια.

Προσμένουν οι φίλαθλοι και οι παράγοντες του Αγροτικού Αστέρα γιατί η διοίκηση του δήμου δεν έκανε καμιά παρέμβαση στην κεντρική εξουσία, ώστε να μην υποστεί η ομάδα αυτήν την τόσο μεγάλη αδικία.

Προσμένουν αυτήν την ώρα οι Κορδελιώτες που δεν έχουν σημεία να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στην Παπανδρέου, αλλά το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας παραμένει κλειστό.

Προσμένουν αυτήν την ώρα οι γονείς του 25ου Δημοτικού Σχολείου επειδή το σχολείο τους δεν άρχισε ακόμη να χτίζεται με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση εδώ και μια πενταετία.

Προσμένουν οι μουσικοί της Φιλαρμονικής για όσα τους καταλόγισε η διοίκηση, φτάνοντας τελικά να διαλύσει την μπάντα.

Προσμένουν οι κάτοικοι των περιοχών που ζούνε σε απόσταση αναπνοής από τους πυλώνες μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης.

Προσμένουν οι γονείς των μαθητών που φοιτούν στα 3 Δημοτικά Σχολεία, 1 Γυμνάσιο, 1 Λύκειο και 1 Νηπιαγωγείου που βρίσκονται δίπλα στους πυλώνες μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης.

Προσμένουν οι κάτοικοι που πλημμυρίζουν τα σπίτια τους και τα μαγαζιά τους με την παραμικρή βροχή.

Προσμένουν οι δημότες που εξυβρίστηκαν από τον kostas papaionnou στο διαδίκτυο γιατί ασκούσαν κριτική στη διοίκηση.

Τέλος, αυτοί που περιμένουν με μεγάλο καημό τις εκλογές για να ψηφίσουν τον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό και τη διοίκησή του είναι οι κάτοικοι που υποφέρουν καθημερινά από τη δυσοσμία κι εκείνος αντί να πιέσει για να λυθεί το πρόβλημα, θα κάνει νέες μετρήσεις για να δει πόσο λάθος κάνουν οι μύτες τους και από που προέρχεται η βρώμα.

Οι παραπάνω ψήφοι σίγουρα εξασφαλίζουν την είσοδο της παράταξης Μανδαλιανού στη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, ίσως και να της δίνουν την αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ