Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο μνημείο ντροπής της διοίκησης Μανδαλιανού

Το μνημείο ντροπής της διοίκησης Μανδαλιανού

Διαβάζεις πως οι νέες ισχυρές συμμαχίες που δημιουργεί ο Κλεάνθης Μανδαλιανός απέναντι στο «χθες» ενοχλούν. Για ποιο «χθες» γίνεται λόγος; Πιο «χθες» από τη διοίκηση Μανδαλιανού δεν υπάρχει.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου άλλαξε σελίδα και πήγε πίσω με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ο στρατηγικός σχεδιασμός και το ρεαλιστικό όνειρο της διοίκησης Μανδαλιανού είναι οι πράσινες διαδρομές και τα πράσινα άλογα, γιατί δεν έχει κάνει τίποτα άλλο. Φούμαρα για πράσινες διαδρομές και για πράσινα άλογα μόνο.

Όσο για τους νέους ανθρώπους της διοίκησης Μανδαλιανού, αποδείχτηκαν πιο παλιοί και από τους πιο παλιούς. Όλη τους η έγνοια είναι πώς θα στοιβάξουν μαθητές δύο σχολείων σε ένα κτήριο και όχι πώς θα κάνουν νέα σχολικά κτήρια. Αυτή είναι η νεότητα της διοίκησης Μανδαλιανού.

Επειδή όμως ορισμένοι δημότες, παρασυρμένοι από την ιστοσελίδα του δήμου που προβάλει τις πράσινες διαδρομές και τα πράσινα άλογα, ίσως θεωρήσουν τα παραπάνω γραφόμενα κακοπροαίρετα απέναντι στη διοίκηση Μανδαλιανού και επειδή ίσως σκέφτονται να ψηφίσουν τη διοίκηση Μανδαλιανού, ας κάνουν πρώτα μια βόλτα από το μνημείο ντροπής της.

Ας περάσουν μία βόλτα από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Πολεοδομίας Ευόσμου, το μνημείο ντροπής της διοίκησης Μανδαλιανού. Το ΚΕΠ υπέστη έξωση από το κτήριο που στεγαζόταν στην οδό Ολυμπιάδος στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου στις 12 Οκτωβρίου 2021 εξαιτίας της ολιγωρίας της διοίκησης Μανδαλιανού. Πάνω από ένα χρόνο μετά, δεν έχει ακόμη λειτουργήσει επειδή η διοίκηση Μανδαλιανού δεν μπορεί να διαμορφώσει το χώρο στην Πολεοδομία του Ευόσμου.

Η διαμόρφωση του ΚΕΠ κοστίζει μερικά χιλιάρικα ευρώ. Το έργο, δηλαδή, της διαμόρφωσης του ΚΕΠ είναι κάτι μηδαμινό, που κανονικά δεν θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται έργο. Κι όμως η διοίκηση Μανδαλιανού δεν μπορεί να το φτιάξει για πάνω από ένα χρόνο.

Ας σκεφτούν λοιπόν οι δημότες, αφού περάσουν από το μνημείο ντροπής της διοίκησης Μανδαλιανού, πόσα χρόνια θα χρειαστεί αυτή η διοίκηση για να φτιάξει κανονικά έργα που χρειάζονται κόπο, μελέτες, χρήματα, εγκρίσεις και πολλά άλλα.

Είναι αλήθεια πως οι δημότες δεν είναι «πρόβατα» και δεν θα καταπιούν το κουτόχορτο της «γραμμής» που ίσως δώσουν κάποιοι υποψήφιοι για το 2ο γύρο των εκλογών. Ακριβώς όμως γι’ αυτόν το λόγο δεν μπορούνε να φάνε το σανό και να βλέπουν έργο εκεί που δεν υπάρχει. Η προσπάθεια να παρουσιαστεί η χειρότερη διοίκηση που πέρασε ποτέ από το δήμο, η διοίκηση Μανδαλιανού, ως πετυχημένη, είναι προσπάθεια γυρίσματος της αλήθειας με το κεφάλι προς τα κάτω.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ