Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Οι δημότες δεν είναι "πρόβατα", που κάποιοι δυστυχώς ακόμη τους θεωρούν»

«Οι δημότες δεν είναι “πρόβατα”, που κάποιοι δυστυχώς ακόμη τους θεωρούν»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος του Ευόσμου Πέτρος Λεμπετλής το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Πώς θα περάσει στο 2ο γύρο η παράταξη Μανδαλιανού;»:

«Οι νέες ισχυρές συμμαχίες που δημιουργεί ο Κλεάνθης Μανδαλιανός απέναντι στο “χθές”, μάλλον ενοχλούν. Και ενοχλούν σίγουρα εκείνα τα “βαρίδια του παρελθόντος” που επί δεκαετίες κρατούσαν το Δήμο, δέσμιο των πολιτικών παθών τους.

Ο Δήμος άλλαξε “σελίδα” και πέρασε σε μία νέα εποχή. Μια νέα εποχή προόδου, με στρατηγικό σχεδιασμό και ρεαλιστικό όραμα. Με νέους και ικανούς ανθρώπους. Και αυτό το γνωρίζουν οι δημότες. Και δεν χρειάζονται κανέναν υποψήφιο δήμαρχο ή υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο να τους υποδείξει τι θα πράξει την δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

Αυτές οι εποχές με τις “οδηγίες – ψηφίσματα” έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οι δημότες δεν είναι “πρόβατα”, που κάποιοι δυστυχώς ακόμη τους θεωρούν. Οι δημότες έχουν και κρίση και μνήμη. Ας μην σχεδιάζουν λοιπόν από τώρα οι λοιποί υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της 2ης Κυριακής τα ανταλλάγματα που θα ζητήσουν, προκειμένου να δώσουν την στήριξή τους στον αντίπαλο του σημερινού Δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού, γιατί με το όνειρο θα μείνουν, για μια ακόμη πενταετία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ