Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν έχει σωτηρία…

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν έχει σωτηρία…

Διαβάζεις πως Δημοτικός Σύμβουλος θα θέσει υποψηφιότητα με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα γιατί ο Δήμος μας χρειάζεται μια δυναμική γυναικεία παρουσία με όραμα δημιουργίας και σκέφτεσαι πως αυτός ο δήμος δεν έχει σωτηρία.

Δηλαδή αυτό που λείπει από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου είναι μια δυναμική γυναικεία παρουσία με όραμα δημιουργίας; Δηλαδή ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα σωθεί με μια δυναμική γυναικεία παρουσία με όραμα ελπίδας; Δηλαδή όλο το πρόβλημα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δημιουργείται από την έλλειψη μιας δυναμικής γυναικείας παρουσίας με όραμα ελπίδας.

Δεν είναι μόνο η δήλωση αυτή καθαυτή. Είναι και το δημοσίευμα. Είναι φοβερό ορισμένοι να θεωρούν πως προσφέρουν καλές υπηρεσίες στην κυρία Μανούκα με τέτοιου είδους δηλώσεις και δημοσιεύματα. Πιστεύουν ότι είναι κουτός ο κόσμος για να «καταπιεί» αμάσητες τέτοιες κουβέντες; Είναι να απορεί κανείς πού πάνε και τα σκέφτονται και θεωρούν πως σκέφτηκαν κάτι φοβερό και τρομερό.

Δημοτικός Σύμβουλος εκλεγμένος επί δεκαετίες κατέληξε πως μας χρειάζεται δυναμική γυναικεία παρουσία με όραμα δημιουργίας. Προφανώς όσα δεν έκανε ως Δημοτικός Σύμβουλος με άνδρες δημάρχους θα τα κάνει εάν εκλεγεί με γυναίκα δήμαρχο.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ