«Ο Μανδαλιανός θα επανεκλεγεί γιατί χωρίς ξεκάθαρη στρατηγική όλοι θέλουν να γίνουν δημαρχαίοι»

0
164
TEST

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος του Ευόσμου Πέτρος Λεμπετλής το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Το συγκριτικό πλεονέκτημα της παράταξης Μανδαλιανού»:

Μετά τις δύο 16ετίες των Στ. Διονυσίου και Παν. Αλεξανδρίδη, οι συνδημότες μας δεν έχουν επιδείξει καμία απολύτως επιβράβευση και ανανέωση δεύτερης θητείας, τόσο σε απερχόμενους δημάρχους όσο και σε πρόσωπα της αυτοδιοικητικής πλειοψηφίας. Το εκλογικό σώμα του Δήμου μας, απέδειξε ότι “τα λάθη εδώ πληρώνονται”. Τα τέσσερα χρόνια είναι πολλά για να περιμένουν τον επόμενο “σωτήρα”.

Σήμερα υπάρχουν απαιτήσεις. Δεν συγχωρείται η μετριότητα και η αναποτελεσματικότητα. Οι δημότες μας δε διστάζουν ακόμη και να στείλουν στην τρίτη θέση, έναν εν ενεργεία Δήμαρχο. Ούτε καν στην δεύτερη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου, δίνοντάς του ίσως, μια ακόμη ευκαιρία στο μέλλον, να επανορθώσει και να επαναδιεκδικήσει τη δημαρχία. Και αυτό αφήνει πολλά μηνύματα, που σε αρκετά στελέχη της αντιπολίτευσης δεν έγιναν ακόμη αντιληπτά, με αποτέλεσμα να παίρνουν λανθασμένες κατευθύνσεις, που για μια ακόμη φορά θα τους οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια και πάλι στα έδρανα της αντιπολίτευσης, ή ακόμη χειρότερα (για εκείνους) και εκτός εδράνων.

Σήμερα οι Δημότες επέλεξαν και εμπιστεύτηκαν την παράταξη του Κλεάνθη Μανδαλιανού με το συντριπτικό ποσοστό του 63,33% και θα συνεχίσουν να την εμπιστεύονται, αναδεικνύοντάς τον και πάλι Δήμαρχο το 2023, ακόμη πιο ενισχυμένο. Αυτή τη φορά όμως, με υπαιτιότητα της αντιπολίτευσης. Μιας κατακερματισμένης και αποδυναμωμένης αντιπολίτευσης, χωρίς ηγέτη, έμπνευση, ιδέες, αυτοδιοικητική εμπειρία, ξεκάθαρη στρατηγική, όπου “τρεις λαλούν και δύο χορεύουν”, έχοντας έναν και μοναδικό στόχο. Να γίνουν όλοι τους …δημαρχαίοι!!!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ