Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΉταν τυφλοί και βρήκαν το φως τους, θα λέει η διοίκηση Μανδαλιανού!

Ήταν τυφλοί και βρήκαν το φως τους, θα λέει η διοίκηση Μανδαλιανού!

Τι θα πει η διοίκηση Μανδαλιανού για όσους βρίσκονταν σε αντιπολιτευόμενες παρατάξεις που της ασκούν σκληρή κριτική και τώρα πηγαίνουν μαζί της; Τι θα λέει η διοίκηση Μανδαλιανού προπαντός για όσους της ασκούσαν οι ίδιοι σκληρή κριτική, για όσους δεν ψήφιζαν ούτε λογικές προτάσεις της και τώρα θα συμπορευτούν μαζί της;

Είναι φυσιολογικό να λέει πως όλοι αυτοί δεν καταλάβαιναν τόσον καιρό το σπουδαίο έργο που έκανε, τους ήρθε ξαφνικά επιφοίτηση και το κατάλαβαν απότομα. Θα λέει, δηλαδή, πως όλοι αυτοί ήταν τυφλοί και βρήκαν το φως τους. Η αλήθεια είναι πως δεν θα χρησιμοποιεί τη λέξη «τυφλοί» αλλά την άλλη λέξη που μερικοί τη χρησιμοποιούν δέκα φορές σε κάθε δεκαπέντε λέξεις που λένε.

Ας είναι. Μερικοί, μιας και δεν μπορούν να προσφέρουν έργο σ’ αυτόν το δήμο, τουλάχιστον θα προσφέρουν γέλιο με τα καμώματά τους, αφού άξαφνα είδαν το φως τους και διαπίστωσαν πως η διοίκηση Μανδαλιανού κάνει έργο. Προφανώς αυτό το μεγάλο έργο το βλέπουν κατά τη μεριά του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών της Πολεοδομίας Ευόσμου ή κατά τη μεριά των κόμβων της οδού 25ης Μαρτίου ή κατά τη μεριά του πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ