Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου στηρίζει τους εργαζόμενους του Προγράμματος «Βοήθεια Στο...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου στηρίζει τους εργαζόμενους του Προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι»

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, κατά την τακτική συνεδρίαση του Σώματος της 19ης Οκτωβρίου, με την υπ΄αριθμ. 214/2022 απόφασή του,  στηρίζει τα αιτήματα των εργαζομένων στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”, τονίζοντας την αναγκαιότητα των παρεχόμενων από τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα κοινωνικοπρονοιακών υπηρεσιών, και τάσσεται  υπέρ της  συνέχισης  του εργασιακού βίου όλων των εργαζόμενων με σταθερή και μόνιμη εργασία.

Αναλυτικά η απόφαση έχει ως εξής:

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει ομόφωνα

1. Εγκρίνει την αναγκαιότητα των παρεχόμενων από τους εργαζόμενους στο Βοήθεια στο Σπίτι κοινωνικοπρονοιακών υπηρεσιών, πάντοτε αλλά και τώρα, κάτω μάλιστα από ιδιαίτερα κρίσιμες συνθήκες (οικονομική κρίση, Covid 19 κλπ.).
2. Τάσσεται υπέρ της συνέχισης του εργασιακού βίου όλων των εργαζόμενων με σταθερή και μόνιμη εργασία και
3. Τάσσεται υπέρ της ανάγκης να προσληφθούν περισσότεροι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, γιατί ήδη έχει μειωθεί κατά πολύ ο αριθμός των εργαζομένων (λόγω συνταξιοδοτήσεων κλπ.) ενώ οι ανάγκες των πολιτών έχουν αυξηθεί.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ