Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαι η μικρή Ραλλού υποψήφια με τη Μαρία Μανούκα!

Και η μικρή Ραλλού υποψήφια με τη Μαρία Μανούκα!

Η μικρή Ραλλού είναι κάτοικος του κόσμου και όπως ανακοινώνει, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της Μαρίας Μανούκα. «Η κ. Μανούκα είναι η καταλληλότερη να κάνει το δήμο όσο καλύτερο γίνεται», τονίζει η μικρή Ραλλού.

Ονομάζομαι μικρή Ραλλού και μ’ έφερε στον κόσμο ο Νίκος Γκάτσος. Με βάφτισε ο Μάνος Χατζηδάκις. Με τραγούδησε η Φλέρυ Νταντωνάκη και πολλοί άλλοι.

Η υποψηφιότητα μιας γυναίκας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2022 είναι για μένα κάτι πρωτοπόρο, σύγχρονο, ριζοσπαστικό, συναρπαστικό, γοητευτικό και θα έλεγα άκρως επαναστατικό, αφού θα σπάσουμε επιτέλους την κυριαρχία των αντρών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Από την ώρα που έμαθα πως η Μαρία Μανούκα μάλλον θα είναι υποψήφια δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου τη φαντάζομαι σαν Πασιονάρια να εφορμά στη Βαστίλη, όπου Βαστίλη το δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου. Θα αναρωτηθεί κανείς τι σχέση έχει η Πασιονάρια με τη Βαστίλη. Ακριβώς τη σχέση που έχουμε εγώ, η μικρή Ραλλού, και η Μαρία με την αυτοδιοίκηση και το δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Στηρίζω τη Μαρία Μανούκα, μια καταξιωμένη γυναίκα στον χώρο της και προσεχώς στη διοίκηση του δήμου Διαλογής Ελευθερίου Κορδελιού – Ελπίδας Κάτω Ηλιούπολης Νέας Πολιτείας Εύοσμου. Γνωρίζω ότι διακατέχεται από θέληση, όρεξη και κυρίως ικανότητες και είμαι σίγουρη πως θα πετύχει ως δήμαρχος. Αν πάλι δεν πετύχει δεν θα είναι λίγο που της δώσατε μια ευκαιρία να πειραματιστεί κι εκείνη στη ράχη σας. Θα έχετε να το λέτε.

Προσεχώς θα ανακοινώσει τη συμπόρευσή της με τη Μαρία Μανούκα και η αδελφική μου φίλη Περιμπανού. Υπάρχει περίπτωση να συμπορευτεί με τη Μαρία Μανούκα και η Αθανασία, η οποία αρνήθηκε ένα κλωναράκι δυόσμο σε βασιλιάδες και ποιητές.

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ