Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Να πληρώσει ο δήμαρχος από την τσέπη του πιθανή απένταξη του 24ου...

«Να πληρώσει ο δήμαρχος από την τσέπη του πιθανή απένταξη του 24ου από το ΕΣΠΑ»

Με τον παρακάτω δηκτικό τρόπο σχολίασε η Φανή Μπαλάτογλου, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Η χρηματοδότηση του 24ου Δημοτικού Σχολείου δεν είναι παιχνίδι για να παίζει ο κύριος Μανδαλιανός»:

«Όχι μόνο δεν ήταν ικανός να φέρει μια χρηματοδότηση προς όφελος των δημοτών του αλλά δηλώνει διατεθειμένος να χάσει τη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ για το μοναδικό σχολικό κτίριο που φτιάχτηκε στον Δήμο τα τελευταία 15 χρόνια.

Αφού, όπως περίτρανα διαλαλεί, αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη για την αντιεκπαιδευτική και παράνομη συστέγαση δύο σχολείων σε ένα κτίριο που φτιάχτηκε με προδιαγραφές να στεγάσει ένα, να αναλάβει προσωπικά ο ίδιος να πληρώσει από την τσέπη του την απένταξη του έργου από το ΕΣΠΑ και όχι να φορτώσει το χρέος που θα προκύψει εξαιτίας της εμμονής του, στις πλάτες των δημοτών του».

Έχει απόλυτο δίκιο η κυρία Μπαλάτογλου. Όταν κάνεις ενέργειες γνωρίζοντας ότι αυτές έχουν συνέπειες, τότε πρέπει να είσαι έτοιμος να τις πληρώσεις από την τσέπη σου και όχι να προσπαθήσεις να τις φορτώσεις στις πλάτες των δημοτών. Το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου χτίστηκε με ΕΣΠΑ, η χρήση του δεν μπορεί να αλλάξει, ο δήμαρχος δεν μπορεί να το μετατρέψει σε κονσερβοκούτι για να στοιβάξει μέσα μαθητές δύο σχολείων σαν σαρδέλες, αλλά εφόσον κάνει κάτι τέτοιο και απενταχτεί το έργο, τα χρήματα που θα πρέπει να επιστρέψει ο δήμος θα πρέπει η διοίκηση Μανδαλιανού να τα πληρώσει από την τσέπη της.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ