Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕπικίνδυνοι σιδερένιοι σωλήνες στο Κορδελιό

Επικίνδυνοι σιδερένιοι σωλήνες στο Κορδελιό

Οι επικίνδυνοι σωλήνες που φαίνονται στη φωτογραφία, την οποία ανάρτησε χθες η Μαρίνα Σαμαρτζίδου Βότση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, βρίσκονται στη στάση του ΟΑΣΘ στην πλατεία Ελευθερίας του Κορδελιού ακριβώς απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο.

Οι πληροφορίες λένε πως οι σωλήνες τοποθετήθηκαν εδώ και μέρες, βρίσκονται εκτεθειμένοι με τον τρόπο που φαίνεται στη φωτογραφία και είναι παγίδα σοβαρού ατυχήματος για κάποιον που θα σκοντάψει και θα πέσει στο συγκεκριμένο σημείο.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως οι σωλήνες τοποθετήθηκαν προκειμένου να γίνουν εργασίες στη στάση. Και τι σημαίνει αυτό; Εάν θα γίνουν εργασίες στη στάση, οι σωλήνες θα έπρεπε να τοποθετηθούν την ημέρα των εργασιών.

Γίνεται το έτος 2022 να βλέπουμε αυτήν την κατάσταση; Μπορεί να σταθεί οποιαδήποτε δικαιολογία; Εάν πάει και πέσει πάνω στους σωλήνες ένα παιδί, ποιος θα έχει την ευθύνη; Ας φροντίσει η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να καλυφθούν αυτοί οι σωλήνες άμεσα. Δεν μπορεί η ασφάλεια των κατοίκων του δήμου να αφήνεται στην τύχη.

Η αδιαφορία γεννάει… επικινδυνότητα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ