Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα βραβεύσει και τον Αγροτικό Αστέρα ο κύριος Μανδαλιανός;

Θα βραβεύσει και τον Αγροτικό Αστέρα ο κύριος Μανδαλιανός;

Διαβάζουμε ότι η Αντιδημαρχία Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα βραβεύσει τα αθλητικά σωματεία του Δήμου που κατά την αθλητική περίοδο 2021-2022 είτε ανέβηκαν κατηγορία, είτε κατέκτησαν πρώτη, δεύτερη ή τρίτη θέση στα ομαδικά αθλήματα.

Αλήθεια, θα βραβεύσει και τον Αγροτικό Αστέρα η κυρία αντιδήμαρχος Μαρία Γαβαλά. Θα καλέσει και τον κύριο Παπαβραμίδη, τον πρόεδρο του Αγροτικού Αστέρα, για να τον βραβεύσει; Τη βράβευση θα κάνει η ίδια ή ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός;

Η ιστορική και μεγάλη ομάδα του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας, επί της διοίκησης του δήμου από τον Κλεάνθη Μανδαλιανό, δεν θα ανέβει κατηγορία, κάτι που κέρδισε στους αγωνιστικούς χώρους με το σπαθί της.

Δεν θα ανέβει κατηγορία όχι γιατί έκανε κάποια παρανομία, όχι γιατί αδίκησε κάποια άλλη ομάδα, αλλά γιατί δεν είχε εγγραφεί στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ενώ αυτή η προϋπόθεση δεν θέτονταν από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος που είναι η ΕΠΟ.

Ο Αγροτικός Αστέρας δεν θα παίξει στη Super League 2 γιατί δεν είχε εγγραφεί στο Μητρώο της ΓΓΑ, ενώ άλλες ομάδες θα παίξουν παρά το γεγονός ότι κι εκείνες δεν είχαν εγγραφεί στο Μητρώο. Γιατί θα γίνει αυτό;

Εξαιτίας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ που φοβήθηκε πως, εάν πάρει απόφαση να παίξει ο Αγροτικός Αστέρας στη Super League 2, θα κηρυχτεί έκπτωτο λόγω της αρνητικής για την ομάδα του Ευόσμου απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Εξαιτίας της αχαρακτήριστης διοίκησης του Πανδραμαϊκού που μόνη στην Ελλάδα έκανε ένσταση κατά του Αγροτικού Αστέρα με βάση αυτήν την απαράδεκτη παράγραφο του νόμου Αυγενάκη.

Πάνω απ’ όλα εξαιτίας της ανίκανης διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να χτυπήσει τη γροθιά στο τραπέζι και να ζητήσει η παράταση για την εγγραφή στο Μητρώο της ΓΓΑ, που ίσχυσε για όλες τις άλλες κατηγορίες, να ισχύσει και για τη Γ΄ Εθνική που έπαιζε ο Αγροτικός Αστέρας.

Όλη αυτήν την περίοδο υπουργοί και κυβερνητικοί βουλευτές πηγαινοέρχονταν στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου, ο δήμαρχος και η διοίκησή του καμάρωναν βγάζοντας φωτογραφίες μαζί τους, αλλά ο Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου θα είναι η μόνη ομάδα σε ολόκληρη την Ελλάδα η οποία θα υποστεί αυτήν την αδικία.

Κανονικά ο Αγροτικός Αστέρας θα πρέπει να κάνει μία τελετή και να βραβεύσει τον κύριο δήμαρχο και τη διοίκησή του για την ισχύ που έχει ο λόγος τους στην κεντρική εξουσία.

Νάκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ