Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕπιλεκτική επιθετικότητα του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στη Μαρία Πασχαλίδου

Επιλεκτική επιθετικότητα του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στη Μαρία Πασχαλίδου

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 5ης Οκτωβρίου 2022, ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός κατηγόρησε τη Μαρία Πασχαλίδου ότι έχει επιλεκτική ακοή επειδή κάθεται δίπλα στον κύριο Σούλα, ο οποίος κατά το δήμαρχο έχει κι εκείνος επιλεκτική ακοή.

Η αναφορά του δημάρχου ήταν στις παρατηρήσεις της κυρίας Πασχαλίδου σχετικά με τη δράση «Τρέχουμε για τα στρατόπεδα». Στη διαφήμιση της συγκεκριμένης δράσης δεν αναφέρονταν τα στρατόπεδα του δήμου μας, «Ζιάκα» και «Παπακυριαζή», ενώ ο δήμος συμμετείχε στη δράση. Ο κύριος Μανδαλιανός είπε πως μίλησε στα Μέσα Επικοινωνίας για το γεγονός ότι ο δήμος διεκδικεί τα στρατόπεδα και κάλεσε την κυρία Πασχαλίδου να μην κάθεται τόσο κοντά στον κύριο Σούλα και κολλάει την επιλεκτική ακοή.

Όμως η κυρία Πασχαλίδου τόνισε στην ερώτησή της πως το δελτίο τύπου του δήμου αναφερόταν στα στρατόπεδα «Ζιάκα» και «Παπακυριαζή». Η παρατήρηση της Μαρίας Πασχαλίδου αναφερόταν ξεκάθαρα στη διαφήμιση της δράσης και όχι στα όσα είπε ο δήμαρχος μετά τη δράση. Ο δήμαρχος όμως επέδειξε ο ίδιος επιλεκτική ακοή για να επιτεθεί στην κυρία Πασχαλίδου. Ο δήμαρχος κατηγόρησε τη Μαρία Πασχαλίδου γι’ αυτό που έκανε ο ίδιος.

Ακολούθησε καβγάς μεταξύ του δημάρχου και της δημοτικής συμβούλου για να τονίσει ο δήμαρχος πως δεν θα τον κρίνει η κυρία Πασχαλίδου. Εάν δεν τον κρίνουν τον κύριο Μανδαλιανό οι δημοτικοί σύμβουλοι, ποιος θα τον κρίνει; Και γιατί τόσο επιλεκτική επιθετικότητα απέναντι στη Μαρία Πασχαλίδου; Στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εξηγούσε στους Δημοτικούς Συμβούλους πόσο εγκρατής ήταν στις προσβολές που δέχτηκε από τον Μητροπολίτη. Γιατί δεν δείχνει την ίδια εγκράτεια και απέναντι στη Μαρία Πασχαλίδου, η οποία σε καμιά περίπτωση δεν τον πρόσβαλε;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ