Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπό ποιους πιέζονται να γυρίσουν τη μπιφτέκα;

Από ποιους πιέζονται να γυρίσουν τη μπιφτέκα;

Ένας ψήστης γυρίζει τη μπιφτέκα για να την ψήσει σωστά, για να την καλοψήσει δηλαδή. Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, εν όψει των δημοτικών εκλογών, ακούγεται πως κάποιοι ετοιμάζονται να γυρίσουν την μπιφτέκα όχι για να καλοψηθεί.

Θα γυρίσουν, ακούγεται, τη μπιφτέκα γιατί τους πιέζουν οι παρέες τους να τη γυρίσουν. Δηλαδή θα κακοψήσουν ή θα αφήσουν άψητη τη μπιφτέκα που θέλουν να σερβίρουν στους δημότες γιατί έτσι θέλουν οι παρέες τους.

Μπορεί πάλι να θέλουν να γυρίσουν τη μπιφτέκα γιατί πιστεύουν ότι έτσι τους βολεύει προσωπικά και ρίχνουν την επιλογή τους στην πίεση των φίλων τους ή των συγγενών τους. Αυτό δεν πρόκειται να μας το πούνε ποτέ.

Θα σπάσουμε όμως μεγάλη πλάκα εάν υπάρξουν μπιφτεκάδες, που θα γυρίσουν τη μπιφτέκα και θα κατευθυνθούν στο «μαγειρείο» της διοίκησης Μανδαλιανού, οι οποίοι κατηγορούσαν ασταμάτητα και με όλη τη δύναμη της φωνής τους τη διοίκηση του δήμου, οι οποίοι καταψήφιζαν ακόμα και όσα λογικά πρότεινε η διοίκηση.

Μόνο να προσέξουν οι μπιφτεκάδες επειδή πολύ άτσαλα πάνε να γυρίσουν τη μπιφτέκα και θα καούν γιατί οι δημότες δεν τρώνε άψητα και κακοψημένα μπιφτέκια γαρνιρισμένα με κουτόχορτο.

Κώστας Καρακώστας

Ποιος γυρίζει την μπιφτέκα που τον ξέρει ο Σωκράτης Πασχαλέρης;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ