Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠροσπάθησε ο κύριος Μανδαλιανός να αποτρέψει την παραίτηση Αραμπατζή;

Προσπάθησε ο κύριος Μανδαλιανός να αποτρέψει την παραίτηση Αραμπατζή;

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, ανακοίνωσε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως πλέον συμπορεύεται με τον μέχρι πριν από τρεις μήνες δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Καμαρινού Δημήτρη Αραμπατζή.

Οι περισσότεροι γνωρίζουν πως ο Δημήτρης Αραμπατζής παραιτήθηκε πριν από τρεις μήνες από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Κορδελιού Ευόσμου εξαιτίας ενός γεγονότος που καμία σχέση δεν είχε με τον ίδιο. Ένα στενό συγγενικό του πρόσωπο βιαιοπράγησε σε βάρος υπαλλήλου του δήμου.

Τότε ο κύριος Αραμπατζής παραιτήθηκε λόγω υπερβολικής ευθιξίας από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, ενώ δεν είχε κανέναν λόγο να κάνει κάτι τέτοιο. Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί, ακόμα και από αντίπαλες παρατάξεις, που θεώρησαν την παραίτηση του Δημήτρη Αραμπατζή υπερβολική και άνευ λόγου.

Αναρωτιέται κανείς εάν ο κύριος δήμαρχος προσπάθησε να αποτρέψει την παραίτηση Αραμπατζή. Θεσμικά μάλλον δεν μπορούσε να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση του κυρίου Αραμπατζή εφόσον εκείνος επέμενε, αλλά τουλάχιστον προσπάθησε να αποτρέψει αυτήν την εξέλιξη; Δεν διαβάσαμε τίποτα σχετικό, ενώ ο δήμαρχος κάνει πολλές αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για πολλά και διάφορα ζητήματα. Δεν διαβάσαμε τότε ούτε μία κουβέντα του δημάρχου για το πρόσωπο του κυρίου Αραμπατζή σε σχέση με το περιστατικό.

Από την άλλη, η παραίτηση του Δημήτρη Αραμπατζή ήταν βολική για το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου αφού ως εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος θα ήταν πολύ δύσκολο να παραιτηθεί από την παράταξη Καμαρινού και να ενταχθεί στην παράταξη Μανδαλιανού.

Σ.

Από την παράταξη Καμαρινού στην παράταξη Μανδαλιανού ο Δημήτρης Αραμπατζής
Ο Δημήτρης Αραμπατζής επέδειξε υπερβολική ευθιξία σ’ ένα δήμο που αυτή είναι σχεδόν ανύπαρκτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ