Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν είναι και τόσο ευφυής ο απολογισμός έργου από τη διοίκηση Μανδαλιανού...

Δεν είναι και τόσο ευφυής ο απολογισμός έργου από τη διοίκηση Μανδαλιανού τώρα

Ακούστηκε τις τελευταίες ημέρες στην αυτοδιοικητική πιάτσα πως η διοίκηση Μανδαλιανού έχει σκοπό να προχωρήσει σε απολογισμό του έργου της το Νοέμβριο.

Με δεδομένη πλέον τη σίγουρη αποχώρηση της ομάδας Λαφαζανίδη από τη διοίκηση, πράγμα που έγινε μάλλον σαφές από τη δήλωση του Νίκου Φουρκιώτη, ένας τέτοιος απολογισμός δεν θα ήταν και η πιο ευφυής κίνηση.

Ο Νέστορας Λαφαζανίδης έχει έναν μεγάλο κατάλογο με μελέτες που έκανε ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και με έργα που δρομολόγησε.

Η διοίκηση Μανδαλιανού πάλι, μετά την αποχώρηση του Νέστορα Λαφαζανίδη από την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, δεν έχει να παρουσιάσει απολύτως τίποτα. Ούτε το ΚΕΠ της Πολεοδομίας Ευόσμου δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει.

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν μπήκε στη διαδικασία να παρουσιάσει τον κατάλογο των έργων του Νέστορα Λαφαζανίδη όταν ακόμη δεν ήταν βέβαιο πως η ομάδα Λαφαζανίδη θα αποχωρήσει. Θα το κάνει τώρα που η αποχώρηση είναι βέβαιη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου;

Και τι θα πει η διοίκηση Μανδαλιανού τώρα; Ότι ο Νέστορας Λαφαζανίδης έκανε έργο το οποίο έμεινε στα χαρτιά; Και τι θα απαντήσει στην ερώτηση γιατί έμεινε στα χαρτιά; Θα πει ότι χρειάζονται μία δύο τρεις τέσσερις τετραετίες ακόμα για να το υλοποιήσει;

Ο πνιγμένος βέβαια από τα μαλλιά του πιάνεται και η διοίκηση Μανδαλιανού, πάνω στον πανικό της, θα κάνει κινήσεις που θα την βουλιάζουν ακόμα περισσότερο. Μια τέτοια κίνηση θα είναι και ο απολογισμός έργου σε μια τέτοια στιγμή.

Δημ. Θ.

Το έργο του Νέστορα Λαφαζανίδη στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών
Τα έργα που δρομολογήθηκαν επί αντιδημαρχίας Νέστορα Λαφαζανίδη και βρίσκονται σε εξέλιξη
Έργα που μπήκαν οι βάσεις τους κατά την περίοδο της αντιδημαρχίας του Νέστορα Λαφαζανίδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ