Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ343 μαθητές θα στερηθούν την ενισχυτική διδασκαλία αλλά αυτό δεν είναι προσωπικό...

343 μαθητές θα στερηθούν την ενισχυτική διδασκαλία αλλά αυτό δεν είναι προσωπικό στοίχημα Μανδαλιανού

343 μαθητές γυμνασίου του Ελευθερίου Κορδελιού κινδυνεύουν να στερηθούν την ενισχυτική διδασκαλία, αλλά ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δεν είναι πουθενά. Προφανώς η ενισχυτική διδασκαλία 343 μαθητών του Κορδελιού δεν έχει καταστεί προσωπικό στοίχημα του κυρίου Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Το αποκλειστικό προσωπικό στοίχημα του δημάρχου είναι η σαρδελοποίηση των μαθητών του 19ου και του 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου, προκειμένου να μεταστεγάσει στο κτήριο του 19ου το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού. Μόνο αυτή η αντιεκπαιδευτική σκέψη διακατέχει το δήμαρχο. Με τα πραγματικά προβλήματα της εκπαίδευσης, όπως αυτό της ενισχυτικής διδασκαλίας στο Κορδελιό, δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί.

Επειδή όμως ο κόσμος τον εξέλεξε για να λύνει προβλήματα και όχι για να φέρνει σε πέρας τα προσωπικά του στοιχήματα, υποχρεούται να πιέσει το υπουργείο και τον κύριο Κόπτση προκειμένου εδώ και τώρα να ξεκινήσει η ενισχυτική διδασκαλία στο Κορδελιό και προκειμένου να αφήσουν τα περί του ότι ο φάκελος έκλεισε και δεν μπορεί να ανοίξει.

Σε περίπτωση που ο κύριος Μανδαλιανός δεν μπορεί να πείσει μόνος του τον κύριο Κόπτση, ας ζητήσει τη βοήθεια του Μητροπολίτη και των ΕΛΠΕ για να τον πιέσουν όλοι μαζί.

Βασίλης Κιμ.

«Καλούμε τον κύριο Κόπτση να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ