Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτα τέσσερα «έσπασε» η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού

Στα τέσσερα «έσπασε» η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού

Τελικά η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού δεν «έσπασε» στα τρία, αλλά στα τέσσερα. Μετά τις δηλώσεις των δημοτικών συμβούλων Χρήστου Αντίνου, Μαρίας Πασχαλίδου και Θανάση Γαρούφα ότι θα είναι υποψήφιοι με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα, ήρθε και η είδηση πως ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Αραμπατζής συμπορεύεται με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό.

Ο Δημήτρης Αραμπατζής παραιτήθηκε από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου στα μέσα Ιουλίου 2022, καταδικάζοντας την επίθεση συγγενικού του προσώπου σε υπάλληλο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Τότε υπήρξε απορία για την παραίτηση του κυρίου Αραμπατζή αφού η πράξη ενός ενήλικου δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, να χρεωθεί σε κάποιον άλλον εφόσον δεν είχε συμμετοχή σ’ αυτήν.

Η ευθιξία που επέδειξε τότε ο κύριος Αραμπατζής δημιούργησε μια αίσθηση πως αποσύρεται από τα κοινά. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφού, μόλις τρεις μήνες μετά την παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο, ανακοίνωσε τη συμπόρευσή του με το δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό. Προφανώς ο κύριος Αραμπατζής κατάλαβε πως ο Κλεάνθης Μανδαλιανός κάνει για δήμαρχος μετά από τρία χρόνια στο τιμόνι του δήμου.

Φαίνεται ότι αρκετά από τα προβεβλημένα στελέχη της παράταξης Καμαρινού δεν ακολουθούν ούτε τον Βασίλη Ανδρεάδη ο οποίος διαδέχτηκε τον Γιάννη Καμαρινό ως υποψήφιος δήμαρχος, αλλά ούτε και τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη ο οποίος εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Καμαρινού. Μέχρι τώρα δεν υπήρξε δήλωση δημοτικού συμβούλου της παράταξης που να θέτει υποψηφιότητα με τον Μιλτιάδη Τασούλη. Αν συμβεί κι αυτό, τότε η παράταξη θα έχει «σπάσει» στα πέντε.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ