Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Στον Εύοσμο δεν έχουμε δημοκρατία;»

«Στον Εύοσμο δεν έχουμε δημοκρατία;»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook η Φανή Μπαλάτογλου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Τι θέση παίρνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Μανδαλιανού για τη συστέγαση των δύο σχολείων;»:

«Ναι ναι… Είναι γνωστό το παρεάκι των 2-3 δημοτικών συμβούλων, πιστών στον “άρχοντά” τους, που και αυτοί ακόμα τελευταία δεν ακούγονται όσο πριν, αλλά αφήνουν τον αρχηγό τους (αυτοί και οι υπόλοιποι 12 της παράταξης) μόνο του να βροντοφωνάζει στα δημοτικά συμβούλια ότι είναι προσωπική του απόφαση η συστέγαση, αυτοσκοπός του και αναλαμβάνει ο ίδιος το πολιτικό κόστος της απόφασής του.

Το πρόβλημα που επιδιώκει να δημιουργήσει ο δήμαρχος με την πρόφαση ότι θέλει να λύσει ένα άλλο, αφορά όλους τους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι πρέπει επιτέλους να τοποθετηθούν. Μια τέτοια σημαντική απόφαση που δημιουργεί τόσες αντιδράσεις, πρέπει να περάσει από το δημοτικό συμβούλιο. Πρόκειται για μια απόφαση που αδικεί 270 μαθητές και τις οικογένειές τους. Εδώ στον Εύοσμο δεν έχουμε δημοκρατία; Τι γίνεται; Ένας αποφασίζει και διατάζει;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ