Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ δήλωση Φουρκιώτη σηματοδοτεί την αποχώρηση Λαφαζανίδη από την παράταξη Μανδαλιανού

Η δήλωση Φουρκιώτη σηματοδοτεί την αποχώρηση Λαφαζανίδη από την παράταξη Μανδαλιανού

Ακόμα κι αν δεχτεί κανείς ότι το δίκιο των νέων το αντιπροσωπεύει ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, από εδώ και πέρα θα το αντιπροσωπεύει χωρίς την παράταξη Λαφαζανίδη.

Η δήλωση του Νίκου Φουρκιώτη, στενού συνεργάτη του Στάθη Λαφαζανίδη, ήταν το σάλπισμα για την αποχώρηση της παράταξης Λαφαζανίδη από τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Η παράταξη Λαφαζανίδη από εδώ και πέρα θα είναι ωσεί παρούσα στη διοίκηση του δήμου. Η επίσημη ανακοίνωση της φυγής του Λαφαζανίδη θα γίνει σίγουρα πολύ αργότερα και βασανιστικά για τη διοικούσα παράταξη.

Όμως η δήλωση του Κώστα Φουρκιώτη ήταν ένα βροντερό μήνυμα στους ψηφοφόρους της ομάδας Λαφαζανίδη πως στις προσεχείς δημοτικές εκλογές δεν θα αποτελούν συνιστώσα της διοίκησης Μανδαλιανού, οπότε μπορούν να της ασκούν κριτική για την ανικανότητά της με όλους τους τρόπους και σε κάθε ευκαιρία.

Ορισμένοι προσπαθούν να υποβαθμίσουν και να υποτιμήσουν τη σημασία της δήλωσης του Νίκου Φουρκιώτη όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Αυτό το κάνουν από την πίεση που τους ασκεί μια τέτοια εξέλιξη και από την αμηχανία.

Επιπλέον η δήλωση του Νίκου Φουρκιώτη έγινε σε σειρά άλλων δηλώσεων άλλων αυτοδιοικητικών του δήμου για συμπόρευση με τη Μαρία Μανούκα, πράγμα που σημαίνει πως η παράταξη Λαφαζανίδη δείχνει και το συνδυασμό με τον οποίο μάλλον θα συμπορευτεί, χωρίς αυτό να μην μπορεί ν’ αλλάξει στην πορεία.

Η προσπάθεια ορισμένων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να διακωμωδήσουν τη δήλωση του Νίκου Φουρκιώτη για να μειώσουν την αξία της, είναι μια προσπάθεια για γέλια αφού δεν μπορεί να κρύψει τις σοβαρές πλέον εξελίξεις στη διοίκηση Μανδαλιανού που θα πάει στις εκλογές χωρίς τις ψήφους της παράταξης Λαφαζανίδη.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ