Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπό την παράταξη Καμαρινού στην παράταξη Μανδαλιανού ο Δημήτρης Αραμπατζής

Από την παράταξη Καμαρινού στην παράταξη Μανδαλιανού ο Δημήτρης Αραμπατζής

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε σήμερα ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός:

«Η πίστη ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι αποφασίζουν να συμπορευτούν μαζί μας νέοι άνθρωποι, που πριν από τρία χρόνια βρέθηκαν σε αντιπολιτευόμενες παρατάξεις.

Προχωράμε με την ίδια προσήλωση μπροστά, με όρεξη να δουλέψουμε για να κάνουμε όσα οραματιστήκαμε πραγματικότητα, για μία πόλη που μας αξίζει, μία πόλη σύγχρονη, μία πόλη όμορφη, μία πόλη που σέβεται τους πολίτες και το περιβάλλον.

Σε αυτή την προσπάθεια καλωσορίζω με μεγάλη χαρά στη “ΝΕΑ ΠΝΟΗ” τον επιστήμονα Δημήτρη Αραμπατζή.

Ο Δημήτρης ζει στον Εύοσμο, είναι 36 ετών, έγγαμος και πριν από 15 μήνες απέκτησαν με τη σύζυγό του Άννα Παπαδοπούλου, τον Ραφαήλ.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ το 2011, ενώ το 2017 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο ίδιο πανεπιστήμιο στις Πολιτικές Επιστήμες και σήμερα είναι στέλεχος πωλήσεων σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία λιπαντικών.

Διαθέτει μακρά εμπειρία στα αυτοδιοικητικά καθώς από το 2010-2014 ήταν σύμβουλος της κοινότητας Ευόσμου. Το διάστημα 2008-2014 διετέλεσε πρόεδρος στο τοπικό συμβούλιο Νέων Ευόσμου, ενώ από το 2014 έως το 2019 έγινε μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης και Υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Από το 2014 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού – Ευόσμου, ενώ παράλληλα από το 2019 είναι μέλος της Επιτροπής Παιδείας, Θρησκευμάτων και Νεολαίας της ΚΕΔΕ.

Δημήτρη καλωσόρισες στην παράταξη που κοιτά προς το μέλλον, στην παράταξη που εργάζεται μεθοδικά και με σχέδιο για να οδηγήσει το δήμο μας στη νέα εποχή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ