Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Φτάνει πια!»

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Μίλτος Στόικος, Γραμματέας ΑμΕΑ της Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ. Νομού Θεσσαλονίκης, όσον αφορά τις αρνητικές εξελίξεις για τον Αγροτικό Αστέρα:

«Θα μιλήσω ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές. Βλέπω πολλούς, που δεν ξέρουν κατά που πέφτει του Αστέρα το γήπεδο  ούτε τι χρώμα έχει η μπάλα, να βγαίνουν και να κραυγάζουν για τα όσα συνέβησαν εναντίον της ομάδας! Έρχονται εκλογές γαρ!

Εγώ πάλι σήμερα αποφάσισα να μιλήσω από καρδιάς. 8 χρόνων μπήκα πρώτη φορά με την προγιαγιά μου Δέσποινα Παπαγιανοπούλου, στο γήπεδο και έκτοτε δεν υπήρξε ούτε ένα παιχνίδι που να μην μάθω τι κάναμε, πόσο ήρθε το σκορ, πώς έπαιξε η ομάδα.

Όταν λίγα χρόνια αργότερα έφυγε ο άνθρωπος που μου έβαλε το μικρόβιο, εγώ ήμουν και πάλι εκεί σε χαρές σε λύπες, με χιόνι με βροχές ήταν η ρουτίνα της Κυριακής!!!

Φέτος η ομάδα από το κεφάλι ως τα πόδια ήταν μια οικογένεια. Ο πρόεδρος έκανε τα πάντα, τα παιδιά έδωσαν και το αίμα τους, ήμουν εκεί, μέσα κι έξω, μαζί με αυτούς τους λίγους ανθρώπους που ο Αστέρας είναι τρόπος ζωής και κομμάτι της ψυχής μας. Δεν είναι ούτε μόδα, ούτε λεζάντα, ούτε φωτογραφία.

Βγήκαμε “περπατώντας” πρώτοι στον όμιλο ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΣΤΑ ΙΣΙΑ !!!! Μέσα από απίστευτα πράγματα που έγιναν μπήκαν τα παιδιά και έδωσαν την ψυχή τους κατακαλόκαιρο με 60 βαθμούς υπό σκιά στα μπαράζ και πήραν ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ !!! Ήρθε το κύπελλο έγινε απονομή το χαρήκαμε όλοι στην πόλη!!

Και έρχεται τώρα η διοργανώτρια, μέσα Οκτωβρίου, και κάνει τι;;;; Βάζει από το παράθυρο και με αστείες δικαιολογίες μια άλλη ομάδα στην θέση του πρωταθλητή Αγροτικού που του έδωσε και το κύπελλο!! ΝΤΡΟΠΗ.

Μια κουβέντα μόνο για τον Χρόνη Παπαβραμίδη:

Είχε υγεία την έχασε

Είχε λεφτά τα έχασε και αυτά

Πίεση δεν είχε και πίεση απέκτησε.

Και είναι ακόμα εδώ κύριος, πληρωμένα όλα μέχρι μια και στην ώρα τους! Ήμαστε δίπλα σου πρόεδρε μέχρι τέλους!!!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ