Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπίστευτη τοποθέτηση του δημάρχου για τη συστέγαση του 19ου και 24ου Δημοτικών...

Απίστευτη τοποθέτηση του δημάρχου για τη συστέγαση του 19ου και 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Σεπτεμβρίου 2022, ο δήμαρχος είπε τα παρακάτω εκπληκτικά για την αντιεκπαιδευτική και αντιεπιστημονική του προσπάθεια να συστεγάσει το 19ο και το 24ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου:

«Η συστέγαση 19ου και 24ου, είναι ένα καινούργιο κτήριο, το οποίο το ποιοι θα μπούνε μέσα αφορά δικιά μου απόφαση και σε τελική ανάλυση αναλαμβάνω όλο το κόστος και δεν θα απολογηθώ γιατί ένα σχολείο που έχει 17 αίθουσες με 13 διδακτικές που χωράει τα δύο σχολεία άνετα αν έστω γίνει αυτή η τράμπα, εκεί κολλάν τα πράγματα, των δύο τριών ατόμων και πάνε σε ένα άλλο τμήμα, χωράνε αυτά τα δύο σχολεία και επιτέλους αδειάζει το κτήριο να μεταστεγαστεί προσωρινά το ΕΕΕΕΚ».

«Είναι απόφαση δική μου, είναι απόφαση δική μου και αναλαμβάνω το κόστος το πολιτικό εγώ απέναντι σ’ αυτούς τους γονείς, εγώ έχω τη συνείδησή μου ήσυχη ότι δεν υποβαθμίζω τις συνθήκες για τα παιδιά του 19ου, 24ου. Αντίθετα εκπληρώνω αυτό το οποίο είχα υποσχεθεί για τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ, που είναι προσωπικό μου στοίχημα για προσωπικούς μου λόγους. Τα έχω εξηγήσει πάρα πολλές φορές για ποιο λόγο ενδιαφέρομαι ιδιαιτέρως γι’ αυτό και δεν θέλω να γίνω μελοδραματικός.

Και δεν θέλω να απολογηθώ σε ατάκες του κυρίου Ζυγά ότι το πρόβλημα του ΕΕΕΕΚ είναι πρόβλημα της Περιφέρειας και όχι του δήμου ή σε ατάκες του κυρίου Αντίνου ότι εξέθεσα τον εαυτό μου και το δήμο όταν στους αγιασμούς είπα “ναι, τον επόμενο χρόνο τον αγιασμό θα τον κάνουμε στο καινούργιο κτήριο” γιατί πίστευα ότι πραγματικά θα μπορέσουμε να το κάνουμε και διαψεύστηκα. Ζήτησα συγνώμη από εκείνα τα παιδιά βουρκωμένος κύριε Αντίνου. Δεν ήσασταν για να δείτε. Εγώ ξέρω ψυχικά για το συγκεκριμένο θέμα τι νοιώθω. Εντάξει; Και δε θα, το να εκθέσω τον εαυτό μου είναι το τελευταίο. Το να βγω ανακόλουθος σ’ αυτά που έχω υποσχεθεί, για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό».

«Το ζήτησε ο δήμος Αμπελοκήπων. Ωραία. Έστω κι αν υπήρχε τέτοιο αίτημα. Οποιοσδήποτε δήμος. Να πούμε “τα παιδιά τι τα θέλουμε εμείς;”. 37 παιδιά είναι, τα 12, τα 15 είναι από το δήμο μας. Τόσα είναι. Τα υπόλοιπα 22 είναι από άλλους δήμους. Άντε φύγετε από τα μάτια μας. Δεν σε θέλουμε. Μπελά μας δημιουργείς να πρέπει να σου βρούμε κτήριο. Όχι. Δεν λειτουργώ έτσι. Δεν λειτουργώ έτσι για προσωπικούς μου λόγους και ας είναι αυτό το Βατερλό μου σε αυτό το θέμα. Ας είναι αυτό το Βατερλό μου. Ε δε θα με κρίνετε εσείς. Θα με κρίνει ο κόσμος, αύριο, μεθαύριο και ας μην είμαστε εμείς διοίκηση, αν πραγματικά το φταίξιμο είναι δικό μου. Λοιπόν, από εκεί και πέρα δεν με νοιάζει, την προσωπικότητά μου την ξέρω κύριε Αντίνου. Δεν ξέρω, δεν θέλω από κανέναν να την κρίνει. Πολιτικά δεν το διαχειρίζομαι. Το διαχειρίζομαι ηθικά και προσωπικά. Εντάξει; Από εκεί και πέρα δεν είναι μόνο δουλειά της Περιφέρειας».

Η συστέγαση δύο σχολείων στη βάση του «εγώ» του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού
Απίστευτη τοποθέτηση του δημάρχου για τη μείωση της προσωπικότητάς του από τον Μητροπολίτη
Ακόμη δεν παραιτήθηκε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ