Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ αξία του δήμου με διοίκηση Μανδαλιανού φάνηκε και στην απόφαση για...

Η αξία του δήμου με διοίκηση Μανδαλιανού φάνηκε και στην απόφαση για τον Αγροτικό Αστέρα

Η χθεσινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να μην ανέβει ο Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου στη Super League 2, πράγμα που κέρδισε με τον ιδρώτα του στο γήπεδο, δείχνει τι αξία έχει για την πολιτεία ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας με διοίκηση Κλεάνθη Μανδαλιανού. Η πολιτεία δεν λογαριάζει καθόλου το δήμο μας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να μην ανέβει ο Αγροτικός Αστέρας στη Super League 2 γιατί δεν είχε εγγραφεί στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Όμως η προκήρυξη του πρωταθλήματος από την ΕΠΟ δεν συμπεριελάμβανε τον συγκεκριμένο όρο για τη συμμετοχή μιας ομάδας στο πρωτάθλημα! Απίστευτα πράγματα που εδράζουν στο γεγονός ότι ο δήμος μας είναι ανύπαρκτος για την πολιτεία.

Στα κέντρα λήψης αποφάσεων δεν γνωρίζουν καν που βρίσκεται στο χάρτη ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου. Η απόφαση για τον Αγροτικό Αστέρα είναι η συνέχεια εκείνης της απόφαση να επιβάλλουν lockdown μόνο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου από όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης λες και ο δήμος μας βρισκόταν σε κάποιο απομονωμένο νησί.

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν γνώριζε καν τι συμβαίνει με τον Αγροτικό Αστέρα, όπως δεν ήξερε τότε τις προθέσεις της πολιτείας να επιβάλει lockdown στο δήμο. Η αντιπολίτευση εισήγαγε ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον Αγροτικό Αστέρα, το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα αλλά έως εκεί. Καμιά παρέμβαση του δήμου και της αντιδημαρχίας Αθλητισμού προκειμένου να μην πάρουν τα πράγματα αυτήν την άσχημη τροπή για τη μεγάλη ομάδα του δήμου.

Βέβαια ο δήμαρχος δεν είχε χρόνο για να πιέσει την πολιτεία για τα δίκια του Αγροτικού Αστέρα. Πίεζε την πολιτεία να συμπαραταχτεί μαζί του στην άδικη και αντιεπιστημονική του προσπάθεια να συστεγάσει το 19ο και το 24ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου, στοιβάζοντας τους μαθητές τους σαν σαρδέλες.

Ο Αγροτικός Αστέρας θα προσφύγει στα δικαστήρια, αλλά εκεί που έφτασε η υπόθεση πολύ δύσκολα θα αντιστραφεί η κατάσταση. Ο Αγροτικός Αστέρας είχε το δίκιο με το μέρος του γιατί δεν αδίκησε κανέναν, δεν έβλαψε κανέναν και κέρδισε την άνοδο στη Super League 2 με τον ιδρώτα των παιχτών του μέσα στο γήπεδο. Αυτό που δεν είχε ο Αγροτικός Αστέρας ήταν μία διοίκηση δήμου που να στηρίξει το δίκαιο αγώνα του.

Δυστυχώς αυτός είναι ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου και αυτή η αξία του με τη διοίκηση Μανδαλιανού. Είναι ένας δήμος που η πολιτεία γι’ αυτόν δεν δίνει μία.

Νάκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ