Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠαρέμβαση της διοίκησης Μανδαλιανού για στάση μετρό και στο ΚΕΠ Πολεοδομίας!

Παρέμβαση της διοίκησης Μανδαλιανού για στάση μετρό και στο ΚΕΠ Πολεοδομίας!

Παρέμβαση σε όλους τους αρμόδιους φορείς θα κάνει αυτήν την εβδομάδα η διοίκηση Μανδαλιανού και προσωπικά ο δήμαρχος ώστε, εκτός από το Κέντρο Υγείας Ευόσμου, να γίνει στάση του μετρό και στο ΚΕΠ της Πολεοδομίας Ευόσμου.

Όπως είναι γνωστό, στο χώρο της Πολεοδομίας Ευόσμου θα μεταφερθεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών που βρισκόταν στην οδό Ολυμπιάδος στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου και υπέστη έξωση στις 12 Οκτωβρίου 2021 λόγω της ολιγωρίας της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Η στάση μετρό στο συγκεκριμένο ΚΕΠ κρίνεται απαραίτητη γιατί εκτός του ότι θα εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους, ακόμα περισσότεροι πολίτες απ’ όλες τις γωνιές της Ελλάδας θα συρρέουν σ’ αυτό ως τουρίστες για να δούνε τι λογής χώρος είναι αυτός που δεν κατάφερε να τον διαμορφώσει η διοίκηση του δήμου για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η συγκεκριμένη στάση θα λειτουργήσει πριν να ανοίξει το ΚΕΠ της Πολεοδομίας Ευόσμου, γιατί όπως πηγαίνουν τα πράγματα είναι πιο εύκολο να φτάσει το μετρό στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και να δημιουργηθεί στάση μετρό Πολεοδομίας Ευόσμου από το να ολοκληρώσει η διοίκηση Μανδαλιανού τη διαμόρφωση του χώρου που θα στεγαστεί το ΚΕΠ.

Ομάρ

Πρεμιέρα αύριο για τους σταθμούς του μετρό «Μανιάτικα», «Πειραιάς», «Δημοτικό Θέατρο» και «Κέντρο Υγείας Ευόσμου»
Καλλιτεχνική εκδήλωση της Αγκίδας για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το κλείσιμο του ΚΕΠ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ