Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί δεν συστεγάζει ο δήμαρχος το 24ο και το 19ο Δημοτικά Σχολεία...

Γιατί δεν συστεγάζει ο δήμαρχος το 24ο και το 19ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου κάτω από τις κερκίδες;

Το προσωπικό στοίχημα του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, είναι να λύσει μόνο το πρόβλημα της στέγασης του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού και είναι αποφασισμένος να το κάνει αυτό ακόμα και σε βάρος άλλων σχολείων και άλλων μαθητών.

Το νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου δεν είναι έτοιμο ώστε να στοιβάξει σ’ αυτό ο κύριος δήμαρχος τους μαθητές του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου προκειμένου να μεταστεγάσει στο κτήριο του 19ου το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού.

Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, γιατί, προκειμένου να πετύχει το προσωπικό του στοίχημα, δεν στοιβάζει τους μαθητές του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου εκεί που βρίσκεται σήμερα το 24ο, κάτω από τις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου, ώστε να μεταφέρει εδώ και τώρα το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού στο κτήριο του 19ου;

Αν χρειαστεί μπορεί να βάλει δυο τρεις γυψοσανίδες ακόμα κάτω από τις κερκίδες, μαθητές πάνω στα θρανία, μαθητές να κάθονται σε καθίσματα που θα κρέμονται από τις κερκίδες ή μαθητές πάνω στους ώμους άλλων μαθητών.

Νυν υπέρ πάντων το προσωπικό στοίχημα του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού και από εδώ πάνε κι οι άλλοι. Δυστυχώς έλαχε σ’ αυτόν το δήμο, με τα τόσα μεγάλα προβλήματα, να ζήσει και τη διοίκηση του κυρίου Κλεάνθη Μανδαλιανού. Άλλο κακό να μην τον βρει αυτόν το δήμο.

Κιμ. Ο.

5η σχολική εβδομάδα αρχίζει αύριο με κλειστό το καινούργιο κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ