Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑχαριστία της διοίκησης Μανδαλιανού στον kostas papaioannou

Αχαριστία της διοίκησης Μανδαλιανού στον kostas papaioannou

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2022 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που αξιομακάριστος και αξιομνημόνευτος αδελφός ημών kostas papaioannou τίναξε τα πέταλα.

Ο kostas papaioannou αφιέρωσε το τελευταίο διάστημα της ζωής του στις διαδικτυακές επιθέσεις, ακόμα και με ύβρεις, σε όποιον τολμούσε να ασκήσει κριτική στη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Το τέλος αυτού του ευγενούς κουκουλοφόρου του διαδικτύου ήταν άδοξο και φυσικά δεν του άξιζε. Ο αξιομακάριστος kostas papaioannou αυτοαποκαλύφθηκε σαν κανονικός τσαρλατάνος χωρίς να το καταλάβει.

Πέρασαν περίπου είκοσι ημέρες από την ημέρα που θα έπρεπε να τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του kostas papaioannou και η διοίκηση Μανδαλιανού φαίνεται πως δεν έχει σκοπό όχι εκδήλωση να κάνει, αλλά ούτε τρισάγιο για τον άνθρωπο που τόση χολή ξέρασε για χάρη τους.

Η μνήμη προσώπων σαν του kostas papaionnou θα πρέπει να τιμάται με μεγάλες εκδηλώσεις, γι’ αυτό δεσμευόμαστε μετά την εκδήλωση για τον ένα χρόνο από τη σφράγιση του ΚΕΠ Ολυμπιάδος, να πραγματοποιήσουμε μία εκδήλωση για τον ένα χρόνο από την ημερομηνία που ο kostas papaioannou είδε τα ραδίκια ανάποδα.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ