Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣε άτακτη φυγή ετράπησαν οι Ζυγάδες που εισέβαλαν στο ΘΕΠΑΝ…

Σε άτακτη φυγή ετράπησαν οι Ζυγάδες που εισέβαλαν στο ΘΕΠΑΝ…

Προσπάθεια εισβολής στο ΘΕΠΑΝ έκαναν προχθές οι Ζυγάδες με δίκρανα, προκειμένου να το καθαρίσουν. Τελικά οι Ζυγάδες, από εδώ το έφεραν από εκεί το πήγαν, εισέβαλαν με τα δίκρανα στο ΘΕΠΑΝ και μάλιστα με άδεια της Δημοτικής Αρχής. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν τα δίκρανα ήταν του Κώστα Σωτηράκη ή δικά τους.

Τελικά όμως η άδεια, που πήραν από τη Δημοτική Αρχή για να εισβάλουν με δίκρανα στο ΘΕΠΑΝ προκειμένου να το καθαρίσουν, αποδείχτηκε παγίδα καθώς μόλις συγκεντρώθηκαν στο χώρο, εξελίχτηκε σχέδιο περικύκλωσής τους από στρατιές αγγέλων που αντιδρούν στην καταπάτηση του χώρου από αυτούς τους σατανάδες. Η Δημοτική Αρχή συστρατεύτηκε στην περικύκλωση των Ζυγάδων.

Οι Ζυγάδες, μπροστά στον κίνδυνο να περικυκλωθούν και να αποδεκατιστούν, ετράπησαν σε άτακτη φυγή, αφήνοντας πίσω τους φτυάρια, αξίνες, δίκρανα και άλλα σύνεργα του εγκλήματος. Η σταυροφορία απέτρεψε το μαγάρισμα του χώρου από τους Ζυγάδες, αλλά χρειάζεται εγρήγορση γιατί αυτοί οι αθεόφοβοι σίγουρα θα επανέλθουν.

Η Δημοτική Αρχή έχει καταφέρει ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βόρειας Ελλάδας να θυμίζει εκείνο το μικρό χωριό της ορεινής Αρκαδίας στο οποίο διαδραματίζεται το «Μάθε παιδί μου γράμματα». Συγκεκριμένα το επεισόδιο της Πέμπτης θύμιζε την περιγραφή του Σωκράτη για το χωριό του σε έκθεση που έγραψε στο σχολείο.

Γενικά, σε κάθε λέξη αυτής της διοίκησης σου έρχεται να φωνάξεις τη φράση που φώναξε ο Σωκράτης στο τέλος της ταινίας. «Την αλήθεια ρε, την αλήθεια».

Ο κατήφορος με αυτήν τη διοίκηση δεν έχει τελειωμό.

Κώστας Καρακώστας

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ