Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτη σύσκεψη για τα ΕΛΠΕ η διοίκηση Μανδαλιανού «κατάπιε» ιερέα και ενωμοτάρχη!

Στη σύσκεψη για τα ΕΛΠΕ η διοίκηση Μανδαλιανού «κατάπιε» ιερέα και ενωμοτάρχη!

Στη συνάντηση για τη δυσοσμία και τη ρύπανση ήταν παρόντες ο δήμαρχος Κορδελιού, η κυρία Σαμαρά απ’ το Πανεπιστήμιο, η κυρία Πατουλίδου, ο κύριος Γιουτίκας και ήταν και κάποια άτομα από τα ΕΛΠΕ.

Πέσαμε από τα σύννεφα με τους παρόντες. Έγινε σύσκεψη για τη δυσοσμία και τη ρύπανση και δεν κλήθηκαν σ’ αυτήν ιερείς και ο ενωμοτάρχης. Απαράδεκτες συμπεριφορές άνευ προηγουμένου. Η διοίκηση Μανδαλιανού προσπαθεί να διασαλεύσει την καθεστηκυία τάξη.

Στη συνάντηση που είχε η διοίκηση Μανδαλιανού με το Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας για τη συστέγαση του 19ου και του 25ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου, είχε «καταπιεί» τον ενωμοτάρχη, αφού είχε καλέσει μόνο ιερείς. Στη συνάντηση για τη δυσοσμία και τη ρύπανση «κατάπιε» και τους ιερείς.

Η κατρακύλα της διοίκησης Μανδαλιανού είναι χωρίς τέλος. Βήμα το βήμα «καταπίνει» όλους τους πυλώνες της κοινωνίας, προσπαθώντας να επιφέρει την αναρχία όπου θα αποφασίζουν για τα σχολεία δάσκαλοι και για τη ρύπανση περιβαλλοντολόγοι.

Τα ύστερα του κόσμου με τη διοίκηση Μανδαλιανού που παραγκωνίζει με τόσο απαράδεκτο τρόπο τον ιερέα και τον ενωμοτάρχη, καθ’ ύλην αρμόδιους για θέματα Παιδείας και Περιβάλλοντος.

Τάγκος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ