Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Μανδαλιανού βάφτισε δήμο Θέρμης το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Η διοίκηση Μανδαλιανού βάφτισε δήμο Θέρμης το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Η διοίκηση Μανδαλιανού βάφτισε δήμο Θέρμης το δήμο Κορδελιού Ευόσμου!

Όχι δεν είναι πλάκα, δεν είναι σάτιρα, δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας. Αλήθεια είναι. Είναι η διοίκηση Μανδαλιανού που βάφτισε δήμο Θέρμης το δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 5ης Οκτωβρίου 2022, ο Γιάννης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στη συνεδρίαση της 3ης Οκτωβρίου 2022 για την έγκριση του ισολογισμού του 2021 και είπε πως σε κάποιο σημείο του ισολογισμού ο δήμος αναφερόταν ως δήμος Θέρμης!!

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου παρενέβη για να πει ότι διορθώθηκε πολύ έγκαιρα, για να πάρει την απάντηση από τον Γιαννακόπουλο πως αφού το αλλάξανε τόσο έγκαιρα στον ισολογισμό που έλαβε ο ίδιος έγραφε «δήμος Θέρμης».

Γελάνε και τα σαλιγκάρια με τα κατορθώματα της διοίκησης Μανδαλιανού και ο πρόεδρος λέει πως άλλαξαν εγκαίρως τα βαφτίσια. Προφανώς εννοεί πως άλλαξαν τα βαφτίσια του δήμου στον ισολογισμό πριν τον στείλουν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και γελάσουν και οι κότες.

Αυτό που ζει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου με τη διοίκηση Μανδαλιανού δεν έχει προηγούμενο. Όλοι οι δημότες με μία φωνή αναρωτιούνται «τι άλλο θα δούνε τα μάτια μας;»!!

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ