Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Μεσθανέας «ζήτησε τα ρέστα» από την «Αγκίδα» και τη Μαρία...

Ο κύριος Μεσθανέας «ζήτησε τα ρέστα» από την «Αγκίδα» και τη Μαρία Πασχαλίδου

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 5ης Οκτωβρίου 2022, ο πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού «ζήτησε τα ρέστα» από τη δημοτική σύμβουλο Μαρία Πασχαλίδου για την κριτική που εκείνη ασκεί στη διοίκηση Μανδαλιανού όσον αφορά τη δυσοσμία. Επίσης, «ζήτησε τα ρέστα» από την «Αγκίδα» γιατί, όπως είπε ο κύριος Μεσθανέας, ασχολείται με το πρόσωπό του και δεν γράφει τι έκανε ως πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού για την αντιμετώπιση του προβλήματος της δυσοσμίας. Είπε συγκεκριμένα ο κύριος Μεσθανέας:

«Λοιπόν, θα πρέπει να απαντήσω σε διάφορα δημοσιεύματα που τις τελευταίες μέρες ασχολούνται με το πρόσωπό μου και την ιδιότητά μου σαν πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού. Θα ήθελε πολύ να ξέρω σε ποιους απαντάω και σε ποιους μιλάω αλλά μιλάω στον Τσάρλυ, στον Λούκι Λουκ, στον χ ψ, στον χ π στον x χ, δεν ξέρω εγώ πως τους λένε. Τους έπιασε ο πόνος τι κάνει ο πρόεδρος της Κοινότητας, πού είναι ο πρόεδρος της Κοινότητας, τι έκανε για τα ΕΛΠΕ ο πρόεδρος της Κοινότητας; Προς ενημέρωσή τους και ενημέρωση του Σώματος να πω τι έκανε ο πρόεδρος της Κοινότητας γιατί μάλλον δεν γνωρίζουν για να κάνουν από εδώ και πέρα πιο καλά ρεπορτάζ στις ιστοσελίδες τους.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας στις 18 Ιανουαρίου του 2021 σε συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού έκανε πρόταση τοποθέτησης σταθμού ατμοσφαιρικής ρύπανσης όπου όλες τις μετρήσεις θα τις έχει αποκλειστικά ο δήμος, δεν θα τις παίρνουμε από κανέναν άλλον για να μπορούμε να κάνουμε ό,τι ενέργεια αποφασίσουμε για το θέμα αυτό το πολύ σοβαρό θέμα που μας πνίγει. Ο μόνος που έχει αναφερθεί εδώ μέσα σ’ αυτό το θέμα είναι ο κύριος Αντίνου.

15 Φεβρουαρίου 2021. Συνεδρίαση της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού. Πρόταση του προέδρου της Κοινότητας για ψήφισμα με 14 συγκεκριμένες προτάσεις για το πρόβλημα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Δεν το έχω ακούσει από κανέναν. Αδιάβαστη και η γνωστή ιστοσελίδα.

8/7/2022. Ψήφισμα κατά της ατμοσφαιρικής ρύπανσης από το Συμβούλιο της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού. Ομόφωνο.

Άρα ο κύριος Μεσθανέας δεν κάνει τη γλάστρα δυο χρόνια ούτε για το θέμα των ΕΛΠΕ, ούτε για άλλα θέματα. Και για να κρατήσω το λόγο μου και να κλείσω την τοποθέτησή μου περιμένω από την πρώην πρόεδρο της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού να μου πει τι έκανε στα 5 χρόνια, ποιες είναι οι προτάσεις που έκανε για το θέμα της δυσοσμίας και όπως δεσμεύτηκα θα τις πάρω και θα προσπαθήσω αν δεν πέτυχε κάτι μπας και πετύχω εγώ ο έρμος. Σας ευχαριστώ. Καλό βράδυ».

«Καμία πρόταση δεν έκανε ο κύριος Μεσθανέας για τη δυσοσμία»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ