Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠότε θα φτιάξει η διοίκηση Μανδαλιανού τον καταστροφέα;

Πότε θα φτιάξει η διοίκηση Μανδαλιανού τον καταστροφέα;

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Σεπτεμβρίου 2022, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Πρασίνου Βασίλης Τσακαλίδης αναφέρθηκε ακόμα μια φορά στο μηχάνημα του καταστροφέα και απευθυνόμενος στο δήμαρχο ρώτησε που το έχει η διοίκηση.

«Μη μου πείτε ότι είναι πάλι στη διαδικασία της μελέτης», υπογράμμισε ο κύριος Τσακαλίδης ενώ συνέχισε λέγοντας στο δήμαρχο:

«Είστε εσείς προσωπικά ενημερωμένος από εμένα πάνω από 4-5 μήνες».

Κατόπιν απευθύνθηκε στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Χρήστο Δεμερτζή, γιατί είναι εθελοντής πυροσβέστης, λέγοντας πως τελειώνει και η αντιπυρική περίοδος του 2022 χωρίς το μηχάνημα του καταστροφέα να λειτουργήσει.

Τέλος ο Βασίλης Τσακαλίδης ευχήθηκε το μηχάνημα να υπάρχει το 2023.

«Ο κλαδοτεμαχιστής εγκαθίσταται σε οικόπεδο του δήμου και ξεκινάει» ήταν η απάντηση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Με την κωλυσιεργία της διοίκησης Μανδαλιανού να επιλύσει προβλήματα, χάνουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι το χρόνο. Ο Βασίλης Τσακαλίδης αναφέρθηκε στο μηχάνημα του καταστροφέα για πρώτη φορά κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 2ας Φεβρουαρίου 2022 λέγοντας πως είναι δύο χρόνια χαλασμένο. Από τότε πέρασαν 8 μήνες για να ακούσουμε για άλλη μια φορά από το δήμαρχο, για ένα ακόμα θέμα, το περίφημο «Ετελείωσε», πράγμα που μας κάνει να αναρωτιόμαστε εάν οι απαντήσεις δίνονται από τον δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό ή από τον βουλευτή Καλοχαιρέτα της Στουρνάρα 288.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ